Partybus “De sensatie op wielen!”

Geplaatst door op jan 29, 2014 in Blogpagina van Partybus.nl
Notice: Undefined variable: post_show_comments in /home/partybus/domains/partybus.nl/public_html/wp-content/themes/limousine/single.php on line 37

Baarle-Nassau, 29 januari 2014

De meest exclusieve, bizarre & indrukwekkendste partybus van Europa huur je HIER!! En dat uiterst betaalbaar. Wij kunnen u een onvergetelijke ervaring geven op het moment dat onze bus voor komt rijden. De feestbus is voorzien van een scala aan multimedia en entertainment voor de ultieme ervaring.

Ons wagenpark bestaat onder andere uit twee luxe touringcars welke voorzien zijn van een scala aan mogelijkheden. Door deze kenmerken kunnen de luxe bussen ingezet worden als partybus, feestbus en/of vipbus. Alles is mogelijk!!

The Reference VIP Lounge & The Experience VIP Theatre zijn unieke bussen in Europa en kenmerken zich door:
7500 Watt PA geluidsinstallatie (binnen en buiten), lasershow, karaoke installatie, meerdere LCD videomonitoren, luxe ingerichte keukenhoek, rookmachines, CO2 rookjets (meerprijs), WIFI (optioneel), draadloze spraakinstallatie, vlammenwerpers op het dak, video projectie tunnel en nog veel meer

Benieuwd of wij uw feest ook een toevoeging kunnen geven? Wij zijn ervan overtuigd dat onze partybus een onvergetelijke herinnering achter laat. Ontdek de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden!!