Albeda College Tour

Geplaatst door op feb 4, 2013 in Uncategorized
Notice: Undefined variable: post_show_comments in /home/partybus/domains/partybus.nl/public_html/wp-content/themes/limousine/single.php on line 37

Baarle-Nassau, 3 februari 2013

Een korte tijd geleden heeft Albeda College een van onze vipbussen gehuurd voor het promoten van hun Open Dagen en de diverse opleidingen die zij aanbieden. Met The Experience VIP Theatre op pad was geen enkele school in Nederland meer veilig.

Albeda College ging met onze vip-coach op pad met een aantal optredens van studenten. Van dance acts tot theatervoorstelling. Alles werd in het werk gesteld om mogelijke leerlingen kennis te laten maken. Samen met de mogelijkheden die deze fantastishce vipbus te bieden heeft. Tijdens deze twee weken heeft buschauffeur Henk de beste service verleent die je als consument maar wenst. Verse broodjes halen in de ochtend en het professioneel omgaan met verkeerssituaties. http://www.limousine.nl/

Elk bedrijf kan deze vipbus huren bij ABC Specials. Vooral voor het promoten van je product of nieuwe bedrijf. Deze multimediale bus maakt een productpresentatie een ware beleving en het bereik dat je ermee realiseert, kan nationaal tot zelfs internationaal. Een relatief goedkope manier om je product onder de aandacht te brengen.

Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Neem een kijkje op de site en ontdek wat wij kunnen bieden voor uw bedrijf.

by edwin Leuris
owner ABC Specials

IMG_7946