De partybus, vol met bekenden!!

Geplaatst door op okt 24, 2017 in Uncategorized
Notice: Undefined variable: post_show_comments in /home/partybus/domains/partybus.nl/public_html/wp-content/themes/limousine/single.php on line 37
De partybus, vol met bekenden!!

Baarle-Nassau, 23 oktober 2017

Wat een weekenden!! Een aantal grote artiesten en DJ's mogen ontvangen in onze partybussen. In twee weken tijd hebben we het genoegen gehad om Lil`kleine, Bollebof & DJ's Maarten en Dorothee te vervoeren naar diverse adressen. Hoe vaak maak je dit mee in deze tijd.

De leukste van allen was misschien wel de rit voor Qmusic. De partybus werd voorzien van belettering voor het optreden David Guetta in de Ethias Arena te Hasselt. Een groot aantal winnaars werden gebracht naar dit fantastische optreden, maar dan geheel in stijl. Misschien ben je hem tegengekomen, maar de reis werd middels live videostreaming uitgezonden. Hierdoor konden luisteraars die helaas niet hadden gewonnen, toch een glimp van de gezelligheid opvangen in de partybus.

Nadat de winnaars een heerlijk glaasje champagne of een koud pintje hadden gekregen, kon het feest losbarsten op weg naar Hasselt. Onderweg werden ze getrakteerd op de beste beats van niemand minder dan DJ VanCoillie en op de terugweg een set van DJ Regi. Wat een fantastische rit, aldus Maurice (de partychauffeur)