Gamescom 2015

Geplaatst door op aug 13, 2015 in Uncategorized
Notice: Undefined variable: post_show_comments in /home/partybus/domains/partybus.nl/public_html/wp-content/themes/limousine/single.php on line 37
Gamescom 2015

Baarle-Nassau, 13 augustus 2015

activion gamescom

Vorige week was de Europese Gamebeurs “Gamescom 2015” in Keulen. Al een aantal jaren wordt The Experience omgetoverd tot de Activision vipbus, voorzien van belettering.

Op weg naar Keulen met een selecte groep reizigers van Activision, bekende Nederlanders, Youtubers en gamers. Onderweg wordt een spelletje gespeeld op meerdere Xbox’en. Na het woordje van de chauffeur werd er gebruik gemaakt van een ontbijtpakket met een flesje verse jus.

Nadat er een aantal uren op zat, is er gestopt op een parkeerplaats om even te pauzeren, de beentjes te strekken, sigaretje en natuurlijk een achtergrondmuziekje via de buiteninstallatie. Gezelligheid ten top.

Nadat de beurs in Keulen ten einde was, zijn we weer op weg gegaan naar Utrecht. Een aantal van de reizigers wilden lekker rusten. De andere helft wilde nog een kleine afterparty houden met een heerlijk koud drankje. Op naar volgende jaar!!