Met de partybus naar FC Twente

Geplaatst door op mrt 24, 2017 in Uncategorized
Notice: Undefined variable: post_show_comments in /home/partybus/domains/partybus.nl/public_html/wp-content/themes/limousine/single.php on line 37
Met de partybus naar FC Twente

Baarle-Nassau, 24 maart 2017

De specialist in voetbalreizen op een bijzondere manier. Met name bij busreizen zijn wij uw partner. Elk jaar worden wij diverse malen geboekt door de fanatieke aanhang van WIllem II. Zij zijn al ruim 10 jaar vaste gasten in The Reference VIP Lounge. Deze groep heeft een paar euro meer over voor een voetbalfeestje onderweg.

Op het moment dat wij deze aanhang komen ophalen, begint het feest al. Onze voertuigen komen met harde muziek aanrijden, zodat de sfeer er al goed inzit. Elke rit wordt ook weer een DJ Booth geinstalleerd voor de sfeer onderweg. Onder het genot van een koud blikje bier, goede muziek en meerdere tussenstops gaan onze party voetbalbus op weg naar Enschede om onze jongens aan te moedigen. 

Als er een overwinning wordt geboekt, gaat het dak eraf. Bij een nederlaag wordt gewoon het feestje voortgezet in de partybus. Dit moet u als fanclub zelf ook een keer meemaken. Alles is mogelijk, dus schroom niet en neem snel contact op met onze administratie om de mogelijkheden door te spreken.