UTOPIA Feestbus

Geplaatst door op jan 2, 2018 in Uncategorized
Notice: Undefined variable: post_show_comments in /home/partybus/domains/partybus.nl/public_html/wp-content/themes/limousine/single.php on line 37
UTOPIA Feestbus

Baarle-Nassau, 2 januari 2018!!

Allereerst de beste wensen aan alle Utopia inwoners en de vele kijkers die dagelijks naar dit reality programma kijken. 15 mensen met verschillende achtergronden, karakters en dromen gaan samen de ideale samenleving bouwen. Zij verdienen de kosten door het organiseren van diverse evenementen, welke maandelijks  terugkomen. Bij bepaalde evenementen konden de inwoners leuke prijzen winnen.

Kookwedstrijd 2.0

Dit is een vervolg op de eerste editie van de kookwedstrijd. Deze werd gewonnen door de dames, maar de heren zijn deze keer uit op revanche. Door het maken van heerlijke gerechten voor een select gezelschap in diverse rondes hebben de heren deze editie gewonnen. De dames zijn de eerste maal verwend in een sterrenrestaurant, maar voor deze keer werd groots aangepakt door het huren van de meest extreme partybus van Europa "The Experience VIP Lounge." Geheel met vlammen, CO2, champagne, licht- en lasershows, mooie vrouwen en heerlijke hapjes. 

Een aantal dagen geleden stond bij het hek een zwart gevaarte met 4 heldere koplampen. Een aantal bewoners kwam buiten polshoogte nemen, maar op eerste oogopslag werd gespeculeerd over wat dit kon zijn. Zou het de Feestbus zijn, werd hard geroepen. Rustig kwam onze partybus voorrijden. Na een paar seconden  ging alle toeters en bellen aan. Vlammen uit het dak, CO2 aan de zijkant en keiharde muziek. Gewoonweg geweldig. F*cking Vet, WOW, WTF zijn slechts een van de vele kreten. 

Toen er twee mooie dames uitstapten met een ieder een fles champagne werden de mannen uitgenodigd om hun prijs te komen nuttigen. Voor de mannelijke Utopianen werd dit een avond om nooit meer te vergeten met champagne, drank, vrouwen, heerlijke hapjes en een feest om nooit meer te vergeten. Na een aantal uren waggelden de heren weer terug het terrein op en werd er nog een afterparty gehouden. Of de vrouwen blij waren om Cemal, Chipp, Senna en Mehmet terug te zien was het tweede. Be continued!!