Feestbus Tilburg

Wil jij een ultiem feestje bouwen onderweg? Bij Feestbus Tilburg ben je aan het juiste adres voor het huren van de meest bijzondere partybussen van Europa. Hier vindt je bizer en extreem feestvervoer voor een betaalbare prijs. Wanneer je kiest voor Feestbus verhuur Tilburg ben je verzekerd van een bijzondere ervaring!

Tilburg feestbusTilburg Feestbus

Feestbus Tilburg, de bijzondere kenmerken..

Om jou en je vrienden, familie of collega's te kunnen verzekeren van een speciale ervaring hebben wij diverse aanpassingen gedaan aan onze discobussen:

 • Geluidsinstallatie van 8000 Watt, binnen en buiten
 • Lasershow Multicolor LED verlichting
 • Karaoke installatie
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (meerprijs)
 • Vlammenwerpers (Experience)
 • VIDI wall (Experience)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • WiFi point (optioneel)
 • Optie tot plaatsen DJ Booth
 • Luxe keukenhoek
 • Lederen interieur
 • Multimedia installatie en nog veel meer

Uniek feestvervoer!

Nergens anders in Europa vindt je partybussen met dergelijke eigenschappen. Feestbus Tilburg onderscheid zich niet alleen door mogelijkheden op het gebied van multimedia & entertainment, maar ook met de stoelopstelling. De opstelling van de stoelen is uniek in Europa, het is namelijk een totale rondzit. Door deze opstelling kan iedereen elkaar aankijken tijdens de rit en zit niemand tegen iemands rug aan te kijken. Deze opstelling maakt het feest nog intiemer en natuurlijk gezelliger!

Feestbus verhuur Tilburg, actief in heel Nederland en België!

Feestbus verhuur Tilburg staat niet alleen voor je klaar in Tilburg. Van noord tot zuid, van oost naar west, wij verzorgen graag het feestvervoer voor diverse gelegenheden in Nederland en België! Om deze reden zijn onze feestbussen dagelijks te vinden in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Den Haag, Den Bosch of Nijmegen, maar ook in de rest van Nederland en België! 

Feestbus Tilburg voor iedere gelegenheid..

De feestbussen van Feestbus verhuur Tilburg worden regelmatig ingezet bij de volgende evenementen:

Festivals Bedrijfsfeesten Teamuitjes Vrijgezellenfeesten Bruiloften Carnaval Voetbalwedstrijden Concerten En meer...

Ook zakelijk inzetbaar!

Maar wij kunnen meer dan alleen het verzorgen van spectaculair feestvervoer. Onze bussen zijn multifunctioneel en daardoor ook inzetbaar bij bijvoorbeeld zakelijke ritten. Zo worden onze bussen bijvoorbeeld ook ingezet bij de volgende gelegenheden:

Beurzen en congressen VIP vervoer Jubilea & verjaardagen Personeelsuitjes Promotie tours  Bedrijfs en productpresentaties Artiesten vervoer Vergaderingen onderweg Pendeldiensten  En nog veel meer...

Feestbus huren in Tilburg?

Zoals je kunt zien worden onze (feest)bussen verhuurd voor een groot scala aan gelegenheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw rit? Aarzel niet en neem contact met ons op, onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u. Wil je een feestbus van feestbus verhuur Tilburg huren? Dan kun je het beste het offerte formulier invullen op de website. Op deze manier ontvangen wij alle informatie die wij nodig hebben om een offerte op maat te maken. Kies voor partybus.nl en wij verzorgen de rit van je leven, een ervaring om nooit meer te vergeten!

Ben je opzoek naar partyvervoer maar is een feestbus iets te groot? Wij verhuren ook diverse limousines door heel Nederland. Neem hier een kijkje of te zien of wij  van limousine.nl ook in jouw omgeving actief zijn!

Offerte aanvragen