Partybus huren

Speciaal vervoer om met een grote groep vrienden en/of vriendinnen een concert of festival te bezoeken of gezellig samen op stap te gaan. Bij partybus.nl wordt je in stijl vervoert. Voor elke gelegenheid is er een feestbus te huur. Wij beschikken over de meest bizarre en extreme discobussen van Europa. Dit is niet te vergelijken met de "discobussen" van onze concurrentie. Wat wij aanbieden is de créme de la créme!! Wil jij een partybus huren? Hieronder lees je alvast wat je van ons party vervoer kunt verwachten:

Partybus huren, de eigenschappen:

Wij willen onze klanten graag een onvergetelijke rit bezorgen. Om deze reden kun je bij ons een partybus huren met diverse unieke eigenschappen. Stap in en laat je verbazen door de volgende unieke kenmerken van partybus.nl:

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin Lasershow
 • Rookmachines
 • Comfortabele en luxueuze zetels
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten)
 • Karaoke installatie
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Limousine interieur (=totale rondzit)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Video projectie tunnel (=the Experience)
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Cateringmogelijkheden en nog veel meer

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse unieke kenmerken van onze voertuigen. De verschillende opties zijn standaard in de bus aanwezig en zijn vrij te gebruiken tijdens de reis. Nergen anders in Europa vind je een feestbus van hetzelfde kaliber. In Nederland en België zijn er diverse andere maatschappijen waar je een partybus kunt huren, maar deze bedrijven verhuren vaak oude omgebouwde stadsbussen. Een partybus huren bij een dergelijke maatschappij is ook heel gezellig, maar niet te vergelijken met de onvergetelijke en spectaculaire ervaring van ons feest vervoer!

partybus huren amsterdamfestival partybus huren

Partybus huren voor een diversiteit aan gelegenheden, zoals:

Door de multifunctionaliteit van de partybus kunnen wij vele gelegenheden tot een succes maken. Vooral door het afstemmen van de mogelijkheden op het event. Deze luxe touringcar is voorzien van minieme bedrijfsreclame waardoor je een partybus kunt huren die je volledig naar wens aan kunt passen voor zakelijke en/of recreatieve doeleienden. Een partybus huren staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Je kunt onze voertuigen niet alleen als partybus huren, maar ook als feestbus, discobus, karaokebus, vergaderbus, vipbus of promotiebus.

Feestbus huren, wekelijks op weg naar:

Door de diverse mogelijkheden die partybus.nl biedt voor verschillende soorten events, worden onze partybussen gehuurd door het hele land. Dus wil jij een partybus huren? Dit is ondere andere mogelijk in de volgende grote steden:

Ga jij een partybus huren en wil je een eigen DJ meenemen voor het opzwepen van de ambiance? Op verzoek kunnen wij een van onze professionele DJ sets inbouwen. Vooral bij een festival kan een DJ booth buiten de feestbus worden opgesteld voor het bouwen van een huge afterparty.

Partybus huren?

Een partybus of feestbus huren staat gelijk aan een onvergetelijke beleving. De sensatie op wielen uw gezelschap zal zich in een rijdende discotheek begeven. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze voertuigen? Ga dan NU naar onze contactpagina of vul het offerte formulier in op onze website. Als je het offerte formulier hebt ingevuld zal je geheel op maat een offerte toegestuurd krijgen, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je kunt binnen enkele werkdagen een antwoord op maat verwachten. Een partybus huren is slechts een klik verwijdert.

 

 

 

Offerte aanvragen