Partybus huren

Speciaal vervoer om met een grote groep vrienden en/of vriendinnen een concert of festival te bezoeken of gezellig samen op stap te gaan. Bij partybus.nl wordt je in stijl vervoert. Voor elke gelegenheid is er een feestbus te huur. Wij beschikken over de meest bizarre en extreme discobussen van Europa. Dit is niet te vergelijken met de "discobussen" van onze concurrentie. Wat wij aanbieden is de créme de la créme!! Wil jij een partybus huren? Hieronder lees je alvast wat je van ons party vervoer kunt verwachten. Kies je er vervolgens voor om onze partybus te huren? Dan ben jij verzekerd van een onvergetelijke rit samen met je vrienden, je familie of je collega's!

Partybus huren, de eigenschappen:

Wij willen onze klanten graag een onvergetelijke rit bezorgen. Om deze reden kun je bij ons een partybus huren met diverse unieke eigenschappen. Stap in en laat je verbazen door de volgende unieke kenmerken van partybus.nl:

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin Lasershow
 • Rookmachines
 • Comfortabele en luxueuze zetels
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten)
 • Karaoke installatie
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Limousine interieur (=totale rondzit)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Video projectie tunnel (=the Experience)
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Cateringmogelijkheden en nog veel meer

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse unieke kenmerken van onze voertuigen. De verschillende opties zijn standaard in de bus aanwezig en zijn vrij te gebruiken tijdens de reis. Nergen anders in Europa vind je een feestbus van hetzelfde kaliber. In Nederland en België zijn er diverse andere maatschappijen waar je een partybus kunt huren, maar deze bedrijven verhuren vaak oude omgebouwde stadsbussen. Een partybus huren bij een dergelijke maatschappij is ook heel gezellig, maar niet te vergelijken met de onvergetelijke en spectaculaire ervaring van ons feest vervoer!

partybus huren amsterdamfestival partybus huren

Partybus huren voor een diversiteit aan gelegenheden

Door de diverse unieke eigenschappen van onze feestbussen zijn deze inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Door de jaren heen zijn onze partybussen verhuurd voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder krijg je een impressie van de gelegenheden waarbij wij met ons partyvervoer te gast zijn geweest:

Partybus huren? Eindeloze mogelijkheden!

Door de multifunctionaliteit van de partybus kunnen wij vele gelegenheden tot een succes maken. Vooral door het afstemmen van de mogelijkheden op het event. Deze luxe touringcar is voorzien van minieme bedrijfsreclame waardoor je een partybus kunt huren die je volledig naar wens aan kunt passen voor zakelijke en/of recreatieve doeleienden. Een partybus huren staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Je kunt onze voertuigen niet alleen als partybus huren, maar ook als feestbus, discobus, karaokebus, vergaderbus, vipbus of promotiebus.

Feestbus huren, wekelijks op weg naar:

Door de diverse mogelijkheden die partybus.nl biedt voor verschillende soorten events, worden onze partybussen gehuurd door het hele land. Dus wil jij een partybus huren? Dit is ondere andere mogelijk in de volgende grote steden:

Ga jij een partybus huren en wil je een eigen DJ meenemen voor het opzwepen van de ambiance? Op verzoek kunnen wij een van onze professionele DJ sets inbouwen. Vooral bij een festival kan een DJ booth buiten de feestbus worden opgesteld voor het bouwen van een huge afterparty.

Partybus huren?

Een partybus of feestbus huren staat gelijk aan een onvergetelijke beleving. De sensatie op wielen uw gezelschap zal zich in een rijdende discotheek begeven. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze voertuigen? Ga dan NU naar onze contactpagina of vul het offerte formulier in op onze website. Als je het offerte formulier hebt ingevuld zal je geheel op maat een offerte toegestuurd krijgen, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je kunt binnen enkele werkdagen een antwoord op maat verwachten. Een partybus huren is slechts een klik verwijdert.

party bus hurenpartybus verhuur

Kies jij voor het huren van een partybus bij partybus.nl? Dan ben je verzekerd van een onvergetelijke rit. Aan boord is alles aanwezig voor een ultiem feest op wielen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen maakt het niet uit voor wat voor soorten gelegenheid je een partybus of discobus wilt huren, voor iedere soort gegelenheid bieden onze voertuigen eindeloze mogelijkheden. Of u nou een korte of een lange rit wilt maken met onze feestbussen, voor de rit van je leven ben je hier aan het juiste adres. Twijfel niet en vraag vandaag nog een offerte formulier aan en reserveer een van onze bussen voor de rit naar een festival, concert of bedrijfsfeest!

Wil jij een impressie krijgen van de mogelijkheden?

Wil je graag een impressie krijgen van een beleving met een partybus? Klik dan op een van de onderstaande filmpjes om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Zoals je kunt zien is er vanalles mogelijk, wij doen graag ons best om jou samen met je gezelschap een onvergetelijke ervaring te bieden.

 


Een partybus huren voor een festival?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen kun je een partybus huren voor diverse soorten gelegenheden. In de zomer worden onze partybussen regelmatig ingezet tijdens festivals en andere soorten evenementen. Zo is onze partybus bijvoorbeeld te gast geweest bij de volgende festivals:

Met een partybus huren bij partybus.nl voor een festival zal het feest onderweg al beginnen. Aan boord is alles aanwezig om goed in de stemming te komen voor het festival. Is het festival afgelopen? Op de weg terug naar huis kan het feestje nog even door gaan. Wij organiseren samen met jou de ultieme afterparty op de weg!

%V

Offerte aanvragen