Concertvervoer

Ga jij samen met een groep vrienden, collega's of misschien wel met heel je familie naar een concert en ben je daarvoor nog opzoek naar passend vervoer? Dan ben je bij Partybus.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk hét leukste concertvervoer van Nederland. Wanneer jullie onderweg zijn naar het concert zal het feest al losbarsten en op de terugweg zal het feest nog even doorgaan! Het concertvervoer van partybus.nl is een geweldige toevoeging aan ieder concert!

De voordelen van concertvervoer

Het concertvervoer van Partybus.nl heeft vele voordelen. Nadat je in onze bus bent gestapt hoef je nergens meer aan te denken. Wij doen er graag alles aan om jou samen met je hele gezelschap veilig en optijd voor de ingang van het concert af te zetten. Je kunt tijdens de reis en gedurende het concert zorgenloos genieten van een lekker drankje, want je hoeft natuurlijk niet zelf naar huis te rijden! Daarnaast hoef je niet opzoek naar een parkeerplaats, want dat doen wij voor je. Hierdoor kom je met onze bussen zonder stress aan bij het concert van jouw favoriete artiest!

Het leukste concertvervoer van Nederland

Met het concert vervoer van Partybus.nl begint het feest al onderweg. Wij halen je namelijk niet op met een gewone bus maar met één van de meest extreme partybussen van Europa! Aan boord van onze partybussen is alles aanwezig voor een geweldig feest op wielen! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een totale rondzit voor een gezellige sfeer
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Feestverlichting
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • Meerdere beeldschermen
 • Draadloze microfoons
 • Mogelijkheid tot aansluiten DJ-booth
 • Koelingen gevuld met meer dan genoeg drankjes
 • Toilet

Beschikbaar binnen de gehele Benelux

Wij verzorgen concertvervoer binnen de gehele Benelux het maakt dus niet auto of jullie opgehaald willen worden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht of Breda. Wij brengen jullie graag naar elk concert binnen de Benelux! Of de reis nu lang of kort is, in onze bussen is het altijd een feestje!

Concertvervoer naar het GelreDome

Ieder jaar worden er diverse concerten en evenementen georganiseerd in het GelreDome. Wij verzorgen dan ook regelmatig evenementenvervoer naar het GelreDome, waardoor onze chauffeurs precies weten waar zij jullie het beste af kunnen zetten en na afloop van het evenement weer kunnen ophalen. Wij hebben het vervoer van diverse groepen mogen verzorgen naar o.a.:

Met een bus naar een concert in Ahoy

Wij zijn ook regelmatig te gast bij het Ahoy om onze klanten af te zetten bij diverse concerten en evenementen in Ahoy. Ook hier weten onze chauffeurs goed de weg en weten zij precies waar ze jullie het beste af kunnen zetten. Zo hebben wij o.a. de volgende evenementen in het Ahoy met onze bussen bezocht:

Concertvervoer naar Ziggo Dome

Ook in het Ziggo Dome worden er regelmatig concerten van de grootste artiesten van over heel de wereld georganiseerd. Ook naar deze concerten brengen wij onze klanten regelmatig. Zo hebben wij bijvoorbeeld evenementenvervoer met onze bussen mogen verzorgen naar:

 • Madonna
 • Kensington
 • Backstreet Boys
 • BLØF
 • Krezip
 • Ariana Grande
 • Ed Sheeran
 • Susan en Freek

Concertvervoer door heel Nederland

Natuurlijk verzorgen wij ook concert- of evenementenvervoer naar concerten die op andere locaties binnen de Benelux plaats vinden. Zo brengen wij jullie bijvoorbeeld ook graag naar De Toppers in Concert in de Arena of naar Groots met een zachte G in het Philips Stadion in Eindhoven. Dus ga jij naar een concert en ben je op zoek naar vervoer voor jou en je hele gezelschap? Vraag dan een offerte aan op onze website.

Met een VIP busje naar een concert

Ga jij met een kleiner gezelschap naar een concert of heb je geen behoefte aan een complete partybus? Ook dan hebben wij verschillende opties voor jullie klaar staan. Wij verhuren namelijk ook diverse vipbussen en vipbusjes waarmee wij jullie naar ieder concert kunnen vervoeren. Wanneer je kiest voor het huren van een vipbus of vipbusje als concertvervoer dan ben je verzekerd van een comfortabele reis en kom je altijd in stijl aan! We hebben deze luxe voertuigen in verschillende soorten en maten. Neem hier een kijkje voor de opties.

Met een bus naar een concert?

Zoals je kunt zien is er bij ons vanalles mogelijk als het gaat om concertvervoer. Bij ons vind je het allerleukste concertvervoer waarbij het feest onderweg al zal beginnen, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het meest stijlvolle concertvervoer. Waar je ook voor kiest, het concertvervoer van partybus.nl is altijd een mooie aanvulling op de dag. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en tarieven van onze bussen? Vul dan het offerte formulier in op onze website en wie weet maak jij binnenkort een rit in het allerleukste of het meest stijlvolle concertvervoer van de Benelux!

Offerte aanvragen