Vervoer naar De Vrienden van Amstel LIVE!

Ga jij samen met bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's naar een concert van De vrienden van Amstel LIVE!? En ben jij hiervoor op zoek naar een bus of touringcar die jullie kan halen en brengen? Dan ben je bij partybus.nl aan het juiste adres. Bij partybus.nl ben je verzekerd van het allerleukste groepsvervoer naar VVAL! Het feest begint in een bus van partybus.nl al meteen bij het instappen, onderweg naar de Ahoy zullen jullie dus al helemaal in de stemming komen voor De vrienden van Amstel LIVE! En wanneer het concert is afgelopen gaat het feestje op de terugweg gewoon nog even door!

Feestvervoer voor grote groepen

In onze 35 persoons- en 50 persoons partybussen kunnen jullie onderweg naar Ahoy al helemaal in de stemming komen. Jullie kunnen zelf de muziek bepalen en er zijn meer dan genoeg gekoelde drankjes in de feestbussen aanwezig. In de bussen zijn discolampen, rookmachines, lasers en meerdere beeldschermen aanwezig om het feest helemaal compleet te maken. 

Vipvervoer voor kleinere groepen

Zijn jullie met een kleinere groep of zoeken jullie niet persé naar partyvervoer? Ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook kleinere vipbusjes waarmee wij ook voor jullie klaar staan om een gezellige rit richting De Vrienden van Amstel LIVE! te verzorgen. Deze luxe busjes hebben ruime comfortale stoelen en beschikken over een minibar. Met onze vipbusjes zullen jullie in stijl bij Ahoy in Rotterdam aankomen!

Wij hebben verschillende opties voor jullie klaarstaan waarmee wij jullie naar VVAL kunnen brengen. Hieronder kun je de verschillende opties van onze concertvervoer bekijken:

Met een bus naar De Vrienden van Amstel LIVE!?

Willen jullie met een van bovenstaande bussen/busjes naar De Vrienden van Amstel LIVE in Ahoy? Dan verwijzen wij je graag naar het offerte formulier op de website, zodat wij de mogelijkheden voor jullie kunnen bekijken en een prijs op maat kunnen maken. 

Offerte aanvragen