Partybus Den Haag

Wil jij graag een onvergetelijk rit maken met het leukste feest vervoer van Zuid-Holland? Dan ben je bij Partybus Den Haag aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk de twee meest extreme partybussen van Europa huren. Stap in in een van onze feestbussen en laat je verbazen door de vele unieke features. Alles is aanwezig voor een ultiem feest op wielen! Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden van Partybus Den Haag..

Partybus Den Haag, feest van het begin tot het eind!

Ga jij met een grote groep vrienden naar bijvoorbeeld een festival en zoek je hiervoor nog groepsvervoer? Met partybus Den Haag begint het feest al wanneer de bus aan komt rijden en zal doorgaan tot jullie weer thuis zijn afgezet. 

Laat ons jullie favoriete feestnummer weten en wij zorgen dat de chauffeur dit nummer bij het voorrijden zal afspelen. Het feest begint al wanneer jullie nog buiten op straat staan! Stel je voor, harde muziek uit onze professionele geluidsinstallatie, rookstoten naar buiten en eventueel zelfs vlammen op het dak (wanneer je kiest voor The Experience VIP Lounge)! Iedereen zal versteld staan van het vervoer wat jij voor deze dag hebt geregeld.

En ook wanneer jullie instappen zullen jullie verbaasd zijn door de vele bijzondere features. Allereerst zal de unieke opstelling van stoelen opvallen, jullie zullen met zn allen in een grote ronde zitten en in het midden is er ruimte om te dansen! Alles is aan boord om het meest ultieme feest op wielen te bouwen. Jullie kunnen onder andere gebruik maken van de moderne muziekcomputer, lasershow, rookmachines en multicolor LED verlichting. Verder zijn er met bier, wijn en fris gevulde koelingen aan boord waar jullie tegen een meerprijs gebruik van kunnen maken. Willen jullie graag iets anders drinken of een hapje eten onderweg? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden..

Partybus Den Haag, ontelbaar veel mogelijkheden!

Doordat onze bussen over diverse unieke faciliteiten beschikken zijn onze 50 persoons 'The Reference VIP Lounge' en onze 35 persoons 'The Experience VIP Lounge' inzetbaar bij diverse gelegenheden en events. Om deze reden zijn onze bussen niet alleen een graag geziene gast in de omgeving van Dan Haag, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te vinden in Scheveningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Breda. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Partybus Den Haag!

Een partybus huren in Den Haag?

Ben jij overtuigd en wil je een partybus huren in Den Haag of ergens anders in Nederland of België? Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen voor jouw rit verwijzen wij je graag naar het online offerte formulier. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag en gaan graag voor je aan de slag om samen met jou het meest unieke feestvervoer van Europa te organiseren!

 

 

 

Offerte aanvragen