De 10 grappigste voertuigen om te huren

Heb je een speciale gelegenheid, een feest of gewoon zin in een onvergetelijk avontuur? Overweeg dan eens om een grappig voertuig te huren. Of je nu wilt opvallen, lachen of gewoon een geweldige tijd wilt hebben, deze tien voertuigen zorgen zeker voor een onvergetelijke ervaring!

1. Tuk-Tuk

Breng een stukje Zuidoost-Azië naar jouw feestje met een Tuk-Tuk! Deze kleurrijke en compacte driewielers zorgen voor een hoop lol. Ze zijn perfect voor stadsrondritten of om vrienden van de ene naar de andere locatie te brengen.

2. Eend 

Voor een charmante en nostalgische rit is er niets beter dan de klassieke Citroën 2CV, oftewel de 'Eend'. Dit iconische voertuig uit Frankrijk zorgt voor een glimlach op ieders gezicht. Ideaal voor een ontspannen tocht door het platteland of een speelse stadsrit. Met zijn unieke uiterlijk en eenvoudige bediening is de Eend een favoriet voor elke gelegenheid.

3. Bierfiets

De bierfiets is een geweldige manier om de stad te verkennen terwijl je geniet van een koud biertje. Je zit samen met vrienden aan een bar op wielen, trapt gezamenlijk en geniet van de omgeving. Het is niet alleen hilarisch, maar ook een beetje sportief. Vergeet niet om een chauffeur te regelen!

4. Solex

Voor een nostalgische en hilarische rit huur je een Solex. Deze klassieke bromfietsen uit de jaren '50 en '60 zijn perfect voor een ontspannen tocht door het platteland of de stad. Met hun karakteristieke uiterlijk en rustige tempo zijn ze een charmante manier om rond te toeren.

5. Riksja

Een riksja is een charmante en milieuvriendelijke manier om door de stad te reizen. Deze driewielers met een passagierszitje achter de fietser zijn een leuke en ontspannen manier om van de ene naar de andere plek te gaan.

6. Loopfiets

Een loopfiets, ook wel bekend als een stepfiets, is een leuke en actieve manier om je te verplaatsen. Ze zijn ideaal voor korte ritten in de stad en bieden een beetje beweging terwijl je van de ene naar de andere plek gaat. Perfect voor een dagje uit met vrienden of familie.

7. Huifkar

Een huifkar biedt een gezellige en landelijke manier van vervoer. Getrokken door paarden en voorzien van comfortabele zitplaatsen, is dit voertuig ideaal voor familiedagen, kinderfeestjes of een rustige tocht door het platteland. Het brengt een vleugje nostalgie en avontuur in elke rit.

8. Segway

Hoewel geen traditioneel voertuig, is een Segway een fantastische en grappige manier om rond te toeren. Deze zelfbalancerende elektrische scooters zijn gemakkelijk te besturen en zorgen voor een hoop lol, vooral als je met een groep op pad gaat. 

9. Partybus

Een partybus is de ultieme manier om van A naar B te gaan met een groep vrienden. Deze rijdende discotheek is uitgerust met een dansvloer, verlichting, een bar en een topgeluidsinstallatie. Perfect voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of gewoon een avondje uit. Stap in, zet de muziek aan en het feest kan beginnen!

10. Limousine

De limousine is een klassieker voor luxe vervoer, maar er zijn tegenwoordig limousines in alle soorten en maten, van klassieke zwarte modellen tot roze limousines. Ze zijn uitgerust met comfortabele zitplaatsen, een minibar en hightech snufjes. Perfect voor een gala, bruiloft of een speciale date night.

Er is een grappig voertuig om te huren voor elke gelegenheid. Van de feestelijke partybus tot de gezellige huifkar, deze voertuigen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Offerte aanvragen