Partybus Alphen aan den Rijn

Voor een partybus huren in Aphen aan den Rijn ben je bij partybus.nl op het  juiste adres.  Als je vanuit Alphen aan den Rijn vertrekt dan kunnen wij een prima oplossing bieden met een van onze partybussen. Je stapt in en het feest breekt los. Een super dikke muziekinstallatie en karaoke systeem, draadloze microfoons, Spotify, YouTube, Netflix, alles is aanwezig in deze bus om er een onvergetelijk feest van te maken onderweg naar jouw bestemming. Ook al heb je helemaal geen bestemming en wil je alleen een rondje rijden in Alphen aan den Rijn ook dat is mogelijk bij partybus.nl! Wij komen graag naar jullie toe om jullie de dag van je leven te bezorgen.

Partybus Alphen aan de Rijn

Partybus Alphen aan de Rijn

Party People Alphen aan den Rijn

De echte gangers van Alphen aan den Rijn weet en ons al vaker te vinden en steeds vaker hebben we alphenaandenrijn als vertrekadres naar een van de festivals in Nederland of België. Jaarlijks vervoeren wij wel een groep uit Alphen aan den Rijn naar Tomorrowland maar ook pussylounge en  extrema Outdoor hebben wij al meermaals en bezocht vanuit Alphen aan den Rijn.  Wil jij een rit om nooit te vergeten beleven Dan moet je bij ons zijn. En altijd toffe chauffeur die er samen met jullie een super feest van maakt gegarandeerd.

Stap op waar je wil in Alphen aan den Rijn

Of je nu opstapt bij Avifauna of bij Archeon Bij Ballorig of bij De Hoorn het blijft voor ons allemaal gelijk een vrijgezellenfeest en trouwfeest een vriendenuitje een Sweet 16 party of een kinderfeestje, wij zijn jullie graag van dienst.  goed gevulde koelkasten zijn standaard houd er wel rekening mee dat de dranken nog afgerekend te dienen te worden aan het einde van de rit voor een offerte kun je via de offerte knop van deze website een offerte aanvragen Wij sturen je dan onze beste prijs binnen enkele dagen per e-mail retour.

Regelmatig hebben wij ook ritten vanuit de esport game Arena in Alphen aan den Rijn om vanuit daar met de partybus verder op pad te gaan Je kunt daarbij een bestemming hebben maar ook zonder bestemming maken wij er een leuk feest van en kun je onderweg helemaal uit je dak gaan. Je hebt ons mogelijk ook al in Breda, Eindhoven, Den Haag, Roosendaal, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Bergen op Zoom zien rijden.

Karaoke in de bus

Ja zelfs dat is mogelijk want in de bus is een reuze karaoke installatie aanwezig Inclusief draadloze microfoons echo en galm waardoor jouw stem Ook al kun je niet echt zingen toch als een Nachtegaal uit de speakers komt knallen.  de tekst hoef je niet te kennen want die verschijnt op de beeldschermen en zo hebben we tienduizenden muzieknummers in ons systeem aanwezig en ook alle actuele Nederlandstalige hits zijn in het systeem beschikbaar. Bovendien zijn ook  in alle andere talen vele nummers beschikbaar dus of het nu Turks is Spaans Italiaans Grieks Marokkaans of Hindoestaans de hits in alle talen staan in ons systeem.

Niet zomaar een muziekinstallatie

Als wij voorkomen rijden met de partybus in Alphen aan den Rijn dan kun je ook echt dikke shirt verwachten duizenden wat aan muziekvermogen en heel alphen en aan de Rijn op zijn kop met de vlammenwerpers op de bus of CO2 Jet als wij komen voorrijden weet de hele wijk het met de vetten tracks die uit de buitenspeakers knallen. In onze partybussen zit je gezellig tegenover elkaar waardoor er maximale interactie ontstaat met het gehele gezelschap mag natuurlijk de meest gezellige zit opstelling is om een leuke rit te beleven. het voordeel van deze rondzit opstelling is ook dat er meer ruimte is in het gangpad. 

Offerte aanvragen