Partybus Ede

Ook In Ede is partybus.nl actief met de gezelligste partybussen van Nederland.  Onze bussen hebben een mooie licht en lasershow aan boord en rookmachines ,karaoke installaties, draadloze microfoons, 4 of 5G internet altijd voorzien van een Media Server met Spotify, Netflix enz. Op de vele beeldschermen in onze bussen kun je dan ook probleemloos de karaoke tekst meezingen.  Dus wanneer je in Ede een party bezoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen duizenden watt's muziekvermogen in de bus maar ook daarbuiten.

Partybus EdePartybus Delft

Van of naar Ede met De partybus

Of je nu in Ede opstapt en alleen maar een rondrit maakt in De partybus, of je stapt in Ede op en wij brengen je naar je bestemming in Breda, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Roosendaal, Begen op Zoom, het blijft voor ons gelijk en wij zijn je graag van dienst. Wanneer je vanaf waar dan ook vandaan naar Ede wil reizen maken wij er natuurlijk ook een onvergetelijk feest van. Onze chauffeurs zijn allemaal gezelligge heren of dames die zin hebben in een feestje en er mede voor zorgen dat jullie uitstapje met De partybus een onvergetelijke ervaring zal zijn. Zelfs als je opstapt bij de Hoge Veluwe of het kröller-müller museum brengen wij graag naar je bestemming.

Karaoke Bus of partybus in Ede huren

In onze bussen is een professioneel karaoke systeem aanwezig met meerdere draadloze microfoons. Hierdoor kun je vanaf elke plaats in de bus meezingen met jouw favoriete hits. Ons online karaoke systeem in de partybus heeft tienduizenden songs aan boord.  Dus of je nu Nederlandstalige muziek wil luisteren, of engelstalig alles is in de bus aanwezig, maar ook de hits en all-time klassiekers in vele andere talen zijn aanwezig.  Zoek je een partybus in Ede met ook een super dikke buiten installatie ook dan zijn wij het geknipte bedrijf voor jullie.  Als wij aankomen rijden met de partybus in Ede dan kunnen we de vlammenwerpers op het dak ontsteken of de CO2 jets naar buiten toe activeren daarnaast kunnen we natuurlijk ook met de buiten muziekinstallatie duizenden watts muziek van jouw favoriete artiest draaien op het moment dat we voor komen rijden. 

Boom Boom Partybus, Feestbus, Discobus in Ede is alles mogelijk!

Of je onze bussen nu een partybus noemt een discobus of een feestbus het maakt ons allemaal niet uit. Uiteindelijk is het allemaal hetzelfde. Onze bussen zijn natuurlijk allemaal een compleet rijdende discotheek dus in die zin is het woord discobus in Ede juist gekozen, omdat niet iedereen in Ede het woord discobus zal gebruiken hebben we deze pagina ook geschreven voor degene die naar een feestbus in Ede zoekt, feestbus huren, discobus huren, partybus huren, het is ons allemaal gelijk. Waar het ons om gaat is dat wij jullie een onvergetelijke feest rit bezorgen. In de bussen is altijd voldoende bier wijn rosé en frisdrank en ook water aanwezig en als je bijzondere dranken wensen hebt dan kunnen wij daar ook in voorzien. Zo Is het ook mogelijk om grote flessen drank in liter flessen bij ons af te nemen en ook mixdranken deze dien je dan wel vooraf te bestellen eigen dranken meenemen in onze bussen is niet toegestaan.

Partybus Verhuur in Ede ook te huur buiten Ede 

Behalve een super dikke muziekinstallatie hebben onze partybussen ook vele beeldschermen aan boord waarmee je dus ook YouTube filmpjes kunt streamen en jouw favoriete artiest op de beeldschermen kunt weergeven. Als je naar een festival toe reist dan blijven wij meestal wachten zodat er ook een mogelijkheid is om aan boord wat persoonlijke spullen te laten liggen die je dan niet heel de dag bij het festival mee hoeft te nemen. Partybus huren Ede is vlakbij voor ons dus wij kunnen hier zeker concurrerende tarieven voor afgeven.

Wij zijn zeker niet de voordeligste in het aanbieden van partybussen voor Ede, maar wat wij je wel garanderen is de beste  prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben geen oude omgebouwde touringcars of stadsbussen in ons wagenpark en bij ons zijn de partybussen werkelijk van een hoog v.i.p. gehalte. Deze bussen zijn speciaal gemaakt en ontworpen om als partybus te worden ingezet van nieuw af aan. Zoek je dus niet perse de voordeligste partybus maar wel de aller aller aller vetste partybus van Europa? Dan moet je bij ons zijn, voor een zeer acceptabel tarief bieden wij je absoluut topkwaliteit.

Lederen Stoelen In De partybus

Bij partybus.nl hebben alle partybussen en totaal rondzit in lederen stoelen. Iedereen zit tegenover elkaar, optimale gezelligheid gegarandeerd dus. Bovendien zijn alle zitplaatsen voorzien van een tafeltje zodat je nooit een probleem hebt om je drankjes ergens te plaatsen. De tafeltjes zijn vervolgens voorzien van bekerhouders waar bij ook bij stevig remmen of optrekken van de chauffeur je drankje niet over je kleding valt. Ook hebben wij aan de veiligheid gedacht, waardoor onze chauffeurs altijd deels afgeschermd zijn van het feestgedruis van onze gasten.  Bij de ene partybus vanuit Ede zit de chauffeur beneden en alle mensen zitten boven op het bovendek, bij de andere partybus is er een schuifdeur achter de chauffeur waardoor de chauffeur zich van de muziek kan afsluiten en geen last heeft van het gefeest en zo zijn werk optimaal en veilig kan doen als chauffeur zonder hierbij gestoord te worden door de harde muziek. Vanaf 8 personen kunnen wij jullie al van dienst zijn met onze kleinste partybus en zelfs wanneer je groep uit 85 of 100 mensen bestaat  zijn wij jullie graag van dienst met meerdere partybussen. Onze grootste partybus is geschikt voor maximaal 50 personen. Wanneer er ook een DJ mee moet in de bus dan is dat ook geen probleem wij plaatsen dan tegen een kleine meerprijs een professionele Pioneer DJ set in de bus.  Zelfs de meest bekende festival dj's mogen wij regelmatig begroeten in onze partybussen denk dan aan; Martin Garrix, Afrojack, DJ Reggy, enzovoorts die wij al in onze bus hebben mogen begroeten. In onze bussen is dan ook een festival waardige muziekinstallatie aanwezig waar deze dj's graag gebruik van maken jaarlijks zijn we ook te vinden bij het Amsterdam Dance Event, waarbij wij de laatste keer in een compleet gewrapte bus met Sophie Francis hebben rondgereden door Amsterdam, waarbij diverse opstappers onderweg van haar muziek konden genieten.  Een partybus huren doe je dat in Ede denk dan aan partybus.nl de specialist in partybus verhuur in Ede.

Een goedkope partybus huren in Ede 

Dat kan niet bij ons, wij zijn voordelig voor hetgeen wij bieden maar andere aanbieders met oude stadsbussen zijn altijd goedkoper Het maakt dan ook nogal een verschil of we met een bus van €10000 voor rijden of in ons geval met een speciaal hiervoor gebouwde partybus van bijna een half miljoenen euro. Partybus huren Ede goedkoop is dus niet de meest bij ons passende slogan, al zijn wij dus duidelijk wel voordelig voor hetgeen bij aanbieden.

 Offerte aanvragen