Partybus Lingewaard

Voor dé rit van je leven die je nooit meer zult gaan vergeten ben je bij Partybus Lingewaard aan het juiste adres! Bij Partybus Lingewaard huur je namelijk niet zomaar een partybus, maar een bijzondere luxe touringcar met unieke eigenschappen. Het partyvervoer van Partybus Lingewaard is geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid! Je huurt hier namelijk een echte discotheek op wielen welke volledig naar wens is aan te passen, door de verschillende thema's waaruit jullie zullen kunnen gaan kiezen! Wil jij graag meer weten over de eindeloze mogelijkheden van Partybus Lingewaard? Lees dan snel hieronder verder!

Lingewaard PartybusLingewaard Partybus

Partybus Lingewaard, de kenmerken...

Of je nu een partybus wilt huren van een festival, bruiloft, vrijgezellenfeest of personeelsuitje, bij Partybus Lingewaard zit je altijd goed! Wanneer één van onze partybussen (eventueel met vlammen op het dak) voor komt rijden, zullen jullie meteen onder de indruk zijn! Dit is namelijk niet zomaar een partybus, maar een echte discotheek op wielen! Om het meest ultieme feest te kunnen bouwen in een bus wat je maar kunt bedenken, beschikken onze bussen over unieke en bijzondere kenmerken. Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van The Experience VIP Lounge en The Reference VIP Lounge

 • Totale rondzit
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Karaokecomputer
 • Draadloze microfoons
 • Draadloos internet
 • Gevulde koelingen met bier, wijn en fris
 • Toilet
 • Luxe keukenblok met koffiemachine
 • En nog veel meer...

Grenzeloze mogelijkheden met Partybus Lingewaard

De feestbussen van Partybus Lingewaard zijn inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden, van bruiloften tot festivals en van vrijgezellenfeesten tot personeelsuitjes. Voor iedere gelegenheid hebben wij het partyvervoer wat je zoekt. Ga jij één van onze bussen huren? Dan kan deze onder andere ingezet worden als:

Partyvervoer en meer...

Onze partybussen zijn niet alleen inzetbaar voor feestvervoer, ook voor zakelijk vervoer bieden onze bussen verschillende mogelijkheden. De feestelijke elementen zoals de lasershow en de rookmachines zitten professioneel weggewerkt in het interieur waardoor de bussen een luxe en zakelijke uitstraling hebben wanneer deze zijn uitgeschakeld. Naast de diverse eigenschappen welke het mogelijk maken om onder weg het meest ultieme feest te bouwen, beschikken de bussen ook over verschillende eigenschappen welke het mogelijk maken om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Zijn jullie na de vergaderingen klaar met werken en is het tijd voor een borrel? Met een paar drukken op de knop is de vergaderbus of vipbus weer om te toveren tot partybus!

Partybus huren in Lingewaard?

Ben je overtuigd en wil je graag een partybus huren in Lingewaard? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid raden wij je aan om het online offerte formulier in te vullen. Voor overige vragen kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En wie weet brengen wij jou binnenkort wel naar Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Roosendaal, Breda of Utrecht

 

 

Offerte aanvragen