Partybus Nijmegen

Zoek jij naar het gezelligste partyvervoer van Gelderland om samen met je vrienden, familie of collega's naar bijvoorbeeld een festival, concert, voetbalwestrijd of evenementenlocatie gebracht te worden? Dan ben je bij Partybus Nijmegen aan het juiste adres. Bij ons begint het feest namelijk al wanneer de bus voor komt rijden. Het is namelijk mogelijk om onze feestbussen voor te komen laten rijden met jullie favoriete muziek, vlammen op het dak en rookstoten naar buiten! Je gezelschap zal versteld staan. En ook wanneer jullie ingestapt zijn zullen jullie je verbazen over de diverse mogelijkheden. Wil je alvast meer weten over Partybus Nijmegen? Lees dan hieronder snel verder over de vele opties van onze voertuigen.

Organiseer een onvergetelijke reis met Partybus Nijmegen!

Met Partybus Nijmegen zal jij samen met je gezelschap op bijzondere wijze naar jullie bestemming gebracht worden. Onderweg naar de bestemming toe zal het feest al los basten en ook op de terug weg gaat het feestje nog even door! Met één van onze feestbussen, The Reference VIP Lounge of The Experience VIP Lounge ben je verzekerd van een onvergetelijke rit. Jullie zullen versteld staan van de eindeloze mogelijkheden welke onze bussen bieden. Door de vele unieke opties worden onze voertuigen niet alleen verhuurd in de omgeving van Nijmegen. Ook in de rest van Nederland en zelfs België zijn wij regelmatig actief. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook regelmatig klanten opgehaald in Brabant, Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Ben jij benieuwd naar de tarieven voor jouw rit? Dan verwijzen wij je graag naar het offerte formulier.

De kenmerken van Partybus Nijmegen..

Om onze klanten een zo compleet mogelijke ervaring in een bijzondere feestbus te kunnen bieden, hebben wij diverse bijzondere features aan onze voertuigen toegevoegd. Hierdoor lijkt het net of je een echte discotheek op wielen binnenstapt. Je zult in de bus allerlei eigenschappen vinden welke bijdragen aan een ultiem feest op de weg! Hieronder vindt je de belangrijkste kenmerken van Partybus Nijmegen:

 • Totale rondzit 
 • Luxe lederen stoelen
 • Meerdere LCD schermen
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloos internet
 • Moderne muziekcomputer (Met Spotify Premium)
 • Mogelijkheid tot aansluiten DJ-booth
 • Draadloze microfoons
 • Karaokesysteem
 • Multicolor LED verlichting
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • CO2 rookjets
 • Vlammen op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Mogelijkheid tot bestickingen
 • Cateringmogelijkheden
 • En nog veel meer..

Partybus Nijmegen, te huur in gehele Benelux!

Het Partyvervoer van Partybus Nijmegen biedt mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Hierdoor zijn de bussen niet alleen geliefd in de omgeving van Nijmegen, maar ook in de rest van Nederland en België. Onze bussen worden bijvoorbeeld regelmatig verhuurd voor ritten richting Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag, Apeldoorn of Eindhoven. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de feestbussen van Partybus Nijmegen, wij staan graag voor je klaar om ritten te verzorgen door heel Nederland én België! Onze medewerkers zorgen er graag voor dat jij samen met je gezelschap een rit zult beleven om nooit meer te vergeten! Een ultieme, onvergetelijke ervaring!

Eindeloze mogelijkheden met Partybus Nijmegen

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen bieden onze partybussen mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. De mogelijkheden zijn eindeloos, niet alleen voor partyvervoer. De bussen van Partybus Nijmegen bieden ook diverse andere opties, bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer. Mede dankzij de mogelijkheid tot het laten bestickeren van de bussen zijn de feestbussen van Partybus Nijmegen bijvoorbeeld ook inzetbaar als promotiebus. Hieronder vindt je nog meer opties welke wij bieden:

Partybus huren in Nijmegen?

Zoals je kunt zien biedt Partybus Nijmegen vele opties voor diverse soorten gelegenheden. Dus ben jij op zoek naar bijzonder feestvervoer of groepsvervoer voor andere speciale doeleinden? Dan ben je bij Partybus Nijmegen aan het juiste adres! Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen en beschikbaarheid voor jouw event? Dan kan je het beste het online offerte formulier invullen, op deze manier kan een van onze medewerkers binnen enkele werkdagen een offerte voor jou op maat maken. Voor overige vragen kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

 

Offerte aanvragen