Karaokebus

Wat is een busreis van A naar B zonder een feestje te bouwen. Wij verhuren niet zomaar een karaoakebus. Bij karaokebus.nl ben je aan het juiste adres voor de ultieme beleving op wielen. Een reis met een van de partybussen van ABC Specials is niet langer een saaie busreis, maar een feestbus waar het feest al bij het instappen losbarst.

karaokebus huren

karaokebus huren

Bij karaokebus.nl ben je aan het juiste adres voor een geslaagde avond. Onze discobussen beschikken over hypermoderen multimedia systemen welke bestaan uit tientallen LCD videoschermen, DVD-spelers, karaoke installatie, draagbare microfoons en ruim 8000 Watt professioneel muziekvermogen. Dit is slechts een klein deeltje van de mogelijkheden. De partybussen zijn voorzien van een aantal nuttige en onnuttige snufjes zoals vlammenwerpers op het dak en rookstoten naar buiten.

Dit zijn niet zomaar luxe touringcars. U huurt bij ons een partybus of limousine die in ieders wensen behoeften voorziet. Onze vervoersdiensten worden ingehuurd door zowel particuliere als zakelijke consumenten. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsfeesten. Diverse events of reizen waar karaoke een rol in kan betekenen, dan bent u bij karaokebus.nl aan het juiste adres.

Karaokebus.nl is niet te vergelijken met bedrijven die ook partybussen verhuren. In veel gevallen komt u uit bij een bedrijf met een omgebouwde stadsbus met weinig comfort. In deze semi-partybussen bevinden zich een aantal discolampen, een aantal lasers en een muziekinstallatie. Dit type partybus kan niet tippen aan de jonge feestbussen van karaokebus.nl

De keuze uit meezingers is oneindig. We hebben duizenden tracks voorhanden om het feest los te laten barsten. Laat je reis door ABC Specials verzorgen en je bent verzekerd van alle ingrediënten aan boord om je avond te veranderen in een onvergetelijke ervaring. Laat u verbazen door de diverse mogelijkheden welke karaokebus.nl voor u kan betekenen. Een feest is niet compleet als karaokebus.nl niet langs is geweest. Let the party begin!!!

Discobus Huren?? KLIK HIER

De discobus in actie!! Verbazingwekkende touringcars die ieders verwachting te boven gaat. Deze sensatie is uniek in Europa. Als je op zoek gaat naar een dergelijke discobus kom je in veel gevallen uit bij een verhuurder met omgebouwde stadsbussen. Dit type feestbus is voorzien van een aantal discolampen, een muziekinstallatie en een paar lasers. Op zich kun je een wel een feestje bouwen in een dergelijke bus. Ben je op zoek naar een dergelijke bus? Dan ben je bij karaokebus.nl aan het verkeerde adres.

De discobussen welke je op deze website kunt huren, zijn de meest bizarre en extreme partybussen van Europa. Onze producten staan garant voor een unieke ervaring. Op welke manier kunnen we deze ervaring overbrengen:

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Multicolour LED verlichting
 • Pangolin Lasershow
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Wireless Internet Access Point (op aanvraag)
 • Professionele muziekcomputer
 • Tientallen LCD videoschermen
 • Video projectie Tunnel (The Experience)
 • Vuurspuwers op het dak (The Experience)
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth
 • and many more

Een kleine opsomming van de mogelijkheden die de discobus te bieden heeft. Deze mogelijkheden zijn van de beste kwaliteit en zijn met de beste zorg ingebouwd. Kijkend naar het interieur valt het volgende op. Beide discobussen zijn voorzien van een totale rondzit over het gehele bovendek. Deze opstelling is te vergelijken met die van een limousine. Complete rondzit van comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. Een feestje komt het beste tot zijn recht in een van onze feestbussen.

De multifunctionele feestbussen worden ingezet voor een diversiteit aan evenementen en gelegenheden. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke sector zijn onze vipbussen veel gehuurd en een welkome gast op feesten.

Discobus op locatie!!

 • Red Bull Bedroom Jam
 • Partyvervoer
 • Pendeldiensten tijdens dance events
 • VIP vervoer van artiesten and special guests
 • HC Den Bosch
 • Bruiloften
 • Verjaardag Roy Donders
 • Vrijgezellenfeesten
 • Meerdaagse uitjes
 • Promo tours
 • Productpresentatie
 • Rabobank Nederland
 • ABN Amro
 • Highstreet Miljonair Fair
 • Autorai
 • Kinderfeestjes
 • en nog veel meer

Eem greep uit de events en partners die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Tijdens de uitvoering van deze evenementen waren deze bedrijven en de gasten zeer positief te spreken over onze producten. Een teken dat wij onze ervaring en beleving kunnen overbrengen op de consument.

Wat is een discobus zonder gepaste drankjes. Onze partybussen zijn afgevuld met bier, fris en wijn. Heeft u andere wensen betreffende de drank en/of catering. Laat het ons weten middels het contactformuler.

Kortom, het huren van een discobus staat garant voor de sensatie op wielen. De ultieme beleving op wielen. Wilt u meer informatie over onze aanvullende diensten of over het huren van een discobus? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij zullen uw vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden. Nieuwsgierig naar de beschikbaarheid en de tarieven? Vul dan het vrijblijvende offerteformulier in. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we u een offerte op maat toesturen met onze scherpe prijzen.

 http://karaokebus.nl/feestbus/

Waar is da feestje, hier is da feestje!!!!

Klik hier voor het huren van de feestbus!!

De feestbus heeft u gevonden!! Bij karaokebus.nl bent u aan het juiste adres voor de meest sensationele discobussen die er in Europa te vinden zijn.

Karaokebus.nl beschikt niet zomaar over feestbussen, maar over de meest extreme en bizarre feestvoertuigen welke in Europa te huur zijn. In de Benelux zijn wij DE aanbieder van de ultieme feestbus. Als je naar beneden kijkt, kom je maatschappijen tegen welke een oude stadsbus hebben omgebouwd tot semi-feestbus. Deze "partybus'is voorzien van een paar discolampen, een lasershow en een muziekinstallatie. Een oude stadsbus met weinig comfort.

Bovenstaande is niet wat wij verhuren. Bij ons kunt u terecht voor jonge touringcars / feestbussen die zijn voorzien van een scala aan multimedia & entertainment. Naast dit is de feestbus ook voorzien van een aantal technische snufjes, de een nog spectaculairder dan de andere.

Zing mee met de feestbus, maar hoe??

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten Pangolin lasershow Rookmachines CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs) Karaoke installatie Tientallen LCD videoschermen Cateringmogelijkheden Professionele muziekcomputer Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth Video projectie tunnel (The Experience) Vuurspuwers op het dak (The Experience) Wireless Internet Access Point (op aanvraag) Digitaal TV ontvanger and many many more

Dit is een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke de feestbus u kan bieden. Het meest unieke aspect aan deze discobussen is de totale rondzit welke gebouwd is in de karaokebus. Een totale rondzit die u kunt vergelijken met de stoelopstelling van een limousine. Deze rondzit is voorzien van comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. Karaoke in deze voertuigen wordt een onvergetelijke ervaring.

Deze unieke voertuigen zijn in het bezit van ABC Specials en zijn de meest multifunctionele bussen van Europa. Deze jonge partybussen verhuren we voor een diversiteit aan gelegenheden en evenementen. Om u een beeld te geven, vindt u hieronder een korte opsomming van de diverse gelegenheden:

Autorai Miljonair Fair Bruiloften Vrijgezellenfeesten productpresentatie Promo Tours Penderldienst tijdens dance events Partyvervoer Vipvervoer TCC - The communication Company (Amsterglam 2012) Slam FM Diverse TV opnames and many many more

Karaokebus.nl staat garant voor een KNALLEND FEEST!!

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden en/of diensten welke wij u kunnen aanbieden? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. U ontvangt binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord van een van onze medewerkers. Wilt u meer informatie over de tarieven en/of het boeken van een discobus? Vul dan het vrijblijvende offerteformulier in. Wij streven ernaar om u de scherpste tarieven aan te bieden. Laat u verbazen door onze fantastische service!!

LIMOUSINE HUREN BIJ KARAOKEBUS.NL?? Of ........ bent u op zoek naar de ultieme beleving!!

Bij karaokebus.nl kunt u ook terecht voor het huren van de meest exclusieve limousines voor de scherpste prijzen. Onze limousines zijn voorzien van een groot repertoire aan DVD's met karaoke erop. Op de diverse monitoren kunt u de tekst meezingen. Tijdens de huurperiode kunt u naar eigen inzicht beslissen hoe u uw limousine vevoer indeelt.

Wij verhuren de meest uiteenlopende limousines door heel Nederland. Bij karaokebus.nl zijn een groot aantal limousine verhuurders aangesloten welke beschikken over diverse limousines.

Dit wagenpark is tot stand gekomen door de samenwerking met meerdere limousine verhuurders. Door dit collectief kunnen vele lege kilometers voorkomen worden. Hierdoor houden we onze PRIJS LAAG & KWALITEIT HOOG. Elke gelegenheid waar karaoke een rol in kan spelen, kunnen wij een limo voorrijden. Hieronder een aantal gelegenheden waar een limousine voor wordt gehuurd.

Galafeesten Vrijgezellenfeesten Bruiloften Verjaardagen & Jubilea Bedrijfspresentaties Promo tour Rondritten Gypsy weddings & Communies Super Sweet 16 VIP vervoer TV-opnames and many many more

Vooral door het diverse design en de kleurstellingen van de limousines zijn het elk exclusieve exemplaren. In de Benelux zijn er weinig maatschappijen die beschikken over een zeer divers aanbod. Bij karaokebus.nl kunt u zelfs terecht voor de meest exclusieve limousine van Europa. Een uniek exemplaar met een diepdonker blauwe kleurstelling. In verschillende invalshoeken van de zon verandert de kleur van de limousine. U kunt via het informatieformulier de diverse mogelijkheden navragen en natuurlijk de scherpste tarieven.

Je kan de karaokebus in vele steden huren denk bijvoorbeeld aan Breda, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Haag, Den Bosch, maar ook andere steden,...

Waarom is dit het meest unieke voertuig die er op dit moment te huur is?

Deze limo is voor fabricage in Amerika vervaardigd. Bij een gerenomeerd bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het bouwen van limousines. De verlenging van de originele carrosserie is met succes gerealiseerd en het eindproduct liegt er niet om. Na een tijd van vervaardiging is de limo verscheept naar Nederland.

Aangekomen in Nederland is de limousine naar Remetz cars te Lisse getransporteerd. Bij dit bedrijf zijn er diverse originele Rolls Royce onderdelen toegepast op het design van de limo. Op het moment dat deze beleving voor komt rijden, komt er een jongensdroom voorrijden. De limousine is voor 100% met de hand vervaardigd. Als afwerking is er een special effect lak met kameleon effecten toegevoegd.  En dit is nog niet alles.

Naast het verbluffende uiterlijk is er ook grote zorg besteed aan het interieur. Wat kunt u verwachten als u deze sensatie binnen stapt:

Audio installatie van ruim 3000 Watt Dubbele champagnebar Romantisch interieur Meerdere TV monitoren Uitgebreid multimedia installatie Multicolour LED Verlichting EN EEN GRATIS FLES BRANCHETTO

U bent bij karaokebus.nl aan het juiste adres voor de huur van de meest exclusieve  voertuigen met de meest uiteenlopende mogelijkheden. Niet zomaar een limorit of busreis van A naar B, maar de ultieme beleving in de sensatie op wielen.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met de administratie. Een limousine huren bij karaokebus.nl was nog nooit zo eenvoudig!!

De pagina waar een rit tot leven komt. Op deze pagina vind je diverse opnames van onze voertuigen. Of het nu voor de verhuur van een limousine of een karaokebus gaat. We trachten er alles aan te doen om van je reis een onvergetelijke ervaring van te maken.

Karaokebus huren? Klik hier voor een offerte!!

Het feestje op wielen. Dit is in het kort waar karaokebus.nl voor staat. Als je op zoek bent naar een dergelijke partybus ben je op deze website aan het juiste adres. De feestbussen en limousines welke wij verhuren, kunnen ingezet worden voor een diversiteit aan gelegenheden:

Galafeesten Partyvervoer Pendeldiensten dance festivals Bruiloften Vrijgezellenfeesten Promo tours Kampioensfeesten Presentaties and many more

Kortom, overal waar karaoke bij komt kijken, komen wij om de hoek kijken. Door de diverse mogelijkheden en snufjes welke in de partybus en limousine zijn gebouwd, zijn wij de verhuurder van de meest exclusieve en bizarre voertuigen.

De mogelijkheden van de karaokebus

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten Pangolin Lasershow Multicolour LED verlichting Rookmachines Professionele muziekcomputer CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs) Wireless Internet Access Point (op aanvraag) Vuurspuwers op het dak (The Experience) Video projectie tunnel (The Experience) Karaoke installatie Moderne multimedia installatie Tientallen LCD videoschermen Meerdere DVD spelers and many more

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke in de discobussen zijn gebouwd. Het meest unieke aspect aan de feestbussen is de totale rondzit over het gehele bovendek. Een rondzit met comfortabele en luxueuse zetels van het beste kwaliteit leder. Dit is te vergelijken met de opstelling van een limousine. In combinatie met de vele videoschermen maakt karaoke een concertgebouw op wielen.

Optreden gedurende de busreis. Dit wordt een remake van "The voice of Holland!" Karaoke op dit niveau kom je nergens tegen. Laat je verbazen door de diverse mogelijkheden.

Heeft u nog vragen omtrent de voertuigen die wij vervoeren en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vul dan het contactformulier in met al uw vragen. Wij trachten er altijd naar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Of wil u meteen onze tarieven weten? Vul dan het vrijblijvende offerte formulier in. Veelal binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte op maat.

"Partybus huren, klik hier!"

De ALLERVETSTE partybus huur je bij karaokebus.nl. De meest unieke feestbussen huur van Europa, misschien wel van de wereld. In ons wagenpark beschikken we over de twee meest bizarre discobussen, zols The Experience VIP-Theatre. Deze partybus is bij diverse media gekozen tot de meest multimediale partybus van de wereld.

Deze partybus beschikt over:

9500 Watt PA muziekinstallatie zowel binnen als buiten Rookmachines Pangolin lasershow Wireless Internet Access Point (op aanvraag) CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs) Professionele muziekcomputer Karaoke installatie Tientallen LCD videoschermen Cateringmogelijkheden Vuurspuwers op het dak (The Experience) Video Projectie tunnel (The Experience) Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth Diverse videoshows Multicolour LED verlichting and many more

Dit is slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke in de partybus is gebouwd. Een uniek en zeldzaam aspect aan de partybus is de totale rondzit welke in beide bussen zijn gebouwd. De totale rondzit bestaat uit comfortabele en luxueuze zetels van hoogwaardig kwaliteit leder. Dit is te vergelijken met een de rondzit van een limo. In heel Europa bestaan er geen vergelijkbare en multifunctionele partybussen.

Stel je eens voor: Je komt voorrijden op Koningsdag op het NS Plein van Eindhoven. De partybus stopt voor, het is donker buiten, Opeens........ Vlammenwerpers, muziek gaat aan, rookstoten naar buiten. Duizenden feestenden mensen denken dat Armin Van Buuren aan het draaien is en dan stap jij uit. Hoe vet is dit: "KARAOKEBUS MAAKT HET MOGELIJK!"

De geluidsinstallatie van deze partybus kan muziek verzorgen voor een feest voor 3000 man. mer dan 140Db geluidsdruik uit de buitenspeakers. (dan lijkt een vliegtuig een Toyota Prius)

De partybus op locatie!!

Vrijgezellenfeesten Vervoer naar dancefestivals Personeelsfeesten Galafeesten Volgwagen Vipvervoer artiesten Promo tours and many many more

U kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen een partybus voor u voorrijden. u kunt samen met een van onze medewerkers uw wensen en behoeften doorspreken. Het regelen van live entertainment. Bijvoorbeeld de bus laten bestickeren voor uw uitje of wilt u onderweg genieten van diverse catering.

Onze enthousiaste en ervaren chauffeurs kunnen zorgen voor het op gang brengen van de ambiance door het draaien van diverse genres muziek met bijbehorende licht -en lasershows. De diverse shows duren ongeveer 30 minuten en is mogelijk in the Experience VIP Theatre.

Er is een scala aan mogelijkheden voorhanden. Wil je graag meer informatie over onze voertuigen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden je vragen graag. Voor vragen over onze tarieven en de beschikbaarheid voor jouw rit verwijzen wij je echter naar ons offerte formulier.

Offerte aanvragen