Partybus Utrechtse Heuvelrug

Zijn jullie met een groep bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest? Of gaan jullie binnenkort met zijn alleen naar een festival? Zoeken jullie daarom nog naar partyvervoer? Dan ben je bij Partybus Utrechtse Heuvelrug aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk de meest extreme feestbussen van Europa! dus wil jij een echte discotheek op wielen huren voor de rit van jullie leven? Zoek dan niet verder, want dan is Partybus Utrechtse Heuvelrug de oplossing waar jij naar op zoek was!

feestbus utrechtse heuvelrug

discobus utrechtse heuvelrug

Een rit om nooit te vergeten met Partybus Utrechtse Heuvelrug!

Bij Partybus verhuur Utrechtse Heuvelrug kan je kiezen uit twee bijzondere feestbussen. De ene partybus is geschikt voor groepen tot 35 personen en de andere is geschikt voor groepen tot 50 personen. Met deze bussen is het dus mogelijk om grote groepen te vervoeren, maar ook met kleinere groepen kun je in onze partybussen een feestje bouwen om nooit meer te vergeten. Ben jij benieuwd naar de unieke mogelijkheden van Partybus Utrechtse Heuvelrug? Hieronder vindt je een aantal van de eigenschappen van onze voertuigen welke bijdragen aan een onvergetelijke ervaring in een partybus:

 • Totale rondzit
 • Professionele geluidsinstallatie (zowel aan binnen als buitenzijde)
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • Draadloos internet
 • Mogelijkheid tot aansluiten DJ booth
 • Rookmachines
 • CO2 rookjets
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Karaokesyteem
 • En nog veel meer...

Partybus Utrechtse Heuvelrug, de mogelijkheden:

Wil jij één van onze bijzondere partybussen huren en een rit maken om nooit meer te vergeten? Wij halen je graag op in de Utrechtse Heuvelrug en brengen jou en je gezelschap vervolgens graag op een feestelijke manier naar jullie bestemming. Het maakt niet uit of jullie nou naar Goeree Overflakkee, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Den Bosch,Roosendaal, Rotterdam, Breda, Middelburg of Tilburg willen, wij staan voor iedere rit voor jullie klaar. Wij brengen jullie niet alleen graag naar speciale bestemmingen zoals festivals, concerten of stadions, ook voor ritten zonder bestemming zijn wij in te huren. Wij verzorgen namelijk ook regelmatig rondritten in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, een rit met onze feestbussen is namelijk al een ervaring op zich!

Eindeloze mogelijkheden met Partybus Utrechtse Heuvelrug

De bussen van Partybus Utrechtse Heuvelrug zijn niet alleen inzetbaar als partybus, ook als feestbus, karaokebus, discobus, promotiebus, vergaderbus of vipbus zijn onze voertuigen uitermate geschikt. Wil jij één van onze voertuigen inzetten tijdens een zakelijke rit? Neem dan een kijkje op onze vipbus website voor meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijk vervoer.

Partybus huren Utrechtse Heuvelrug?

Wil jij graag meer informatie over Partybus Utrechtse Heuvelrug? Voor meer info over de prijzen en beschikbaarheid raden wij je aan om het offerte formulier op de website in te vullen. Voor overige vragen kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers doen hun best om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Offerte aanvragen