Wat kost een partybus huren?

Het huren van een partybus kost tussen de €750,00 en €2000,00 en hangt van meerdere factoren af. Extreem lange ritten kunnen dit bedrag overschrijden. Last-minute boekingen of aansluitende ritten kunnen lager uitvallen.

In Nederland zijn twee soorten partybussen. Aan de ene kant heb je de omgebouwde stadsbussen en aan de andere kant heb je de touringcar partybussen. Natuurlijk is de huurprijs van een oude omgebouwde stadsbus lager als een VIP-Partybus gebaseerd op het chassis van een luxe VIP-touringcar.

Wij zijn gespecialiseerd in partyvervoer in de meest bijzondere feestbussen van Europa, alle gebaseerd op luxe VIP-Touringcars boordevol multimedia mogelijkheden om een onvergetelijke beleving onderweg te ervaren.

De prijs voor een partybus huren hangt samen met het volgende:

  • Opstapplaats
  • Verloop van de route
  • Aantal inzeturen
  • Dagplanning Rij -en rusttijden
  • Last minute
  • Eventuele acties

Zoals u ziet, hanteren wij geen standaard tarieven. De diverse aanvragen behandelen we elk apart en worden per aanvraag berekend.  Het kan zomaar zijn dat op maandag de prijs een x bedrag is en dat woensdag de prijs voor dezelfde rit opeens een stuk lager is. Dit heeft te maken met boekingen en dergelijke en het afstemmen van de diverse reserveringen op elkaar.

Wilt u een indicatie van de kosten voor een partybus huren? Stel uw rit samen middels het offerte formulier en ontvang een op maat gemaakte prijs voor de huur van een feestbus.

Offerte aanvragen