Partybus Vlaardingen

Ben jij bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest, jubileum of bedrijfsuitje en zoek je daarvoor nog bijzonder vervoer? Zoek dan niet verder! Bij Partybus Vlaardingen heb je de keuze uit de twee meest extreme partybussen van Europa! Met deze voertuigen maak jij samen je gezelschap een rit om nooit meer te vergeten. Stap in en laat je verbazen door de vele mogelijkheden van de voertuigen van Partybus Vlaardingen! Wil je graag meer weten? Lees hieronder dan snel verder of neem een kijkje op de website..

Party Vlaardingen

Vlaardingen Partybus

De unieke eigenschappen van Partybus Vlaardingen..

Om de klanten van Partybus Vlaardingen een ultieme beleving te kunnen bieden, hebben wij diverse unieke aanpassingen aan onze bussen gedaan. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste kenmerken van Partybus Vlaardingen. Wil je graag een impressie krijgen van de mogelijkheden welke deze unieke kenmerken bieden? Neem dan een kijkje op onze filmpagina.

 • Totale rondzit met luxe lederen stoelen
 • Meerdere beeldschermen
 • Professionele geluidsinstallatie zowel binnen als buiten
 • Moderne multimedia computer
 • Mogelijkheid tot aansluiten DJ booth
 • Rookmachines
 • Draadloos spraaksysteem
 • Karaoke installatie
 • CO2 rookjets
 • Vlammen op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Gevulde koelingen (bier, wijn en fris, andere soorten drank op aanvraag) (tegen meerprijs)
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • En nog veel meer..

De opties bij Partybus Vlaardingen

Bij Partybus Vlaardingen kun je kiezen uit twee verschillende maar vergelijkbare feestbussen. De eerste is The Experience VIP Lounge welke geschikt is voor groepen tot 35 personen, deze bus is de meest extreme bus van de twee, onder andere door de vlammen op het dak en het grote aantal LCD schermen in de bus. De andere feestbus die je bij ons kunt huren is The Reference VIP Lounge welke geschikt is voor groepen tot 50 personen. Met beide bussen kun je het ultieme feestje op wielen bouwen! Een rit om nooit meer te vergeten!

Eindeloze mogelijkheden met Partybus Vlaardingen..

Kies je voor het huren van een discobus bij Partybus Vlaardingen? Dan zijn wij jou en je gezelschap graag van dienst om jullie op een bijzondere wijze naar jullie bestemming in bijvoorbeeld Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den haag, Den Bosch, Breda, Tilburg of Eindhoven te brengen! Bij Partybus Vlaardingen is niets te gek. Een rit met onze feestbussen is al een ervaring opzich, dus hoeven jullie niet persé ergens heen? Bij ons is het ook mogelijk om een rondrit te maken in bijvoorbeeld de omgeving van Vlaardingen!

Partybus huren in Vlaardingen?

Ben je overtuigd en wil jij graag een rit maken in een van de voertuigen van Partybus Vlaardingen? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid voor jouw rit verwijzen wij je graag naar het offerte formulier van Partybus Vlaardingen. Op deze manier kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen een offerte voor jou op maat maken. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of middels het contactformulier.

 

 

Partybus Vlaardingen en meer...

Wist je dat de bussen van Partybus Vlaardingen niet alleen inzetbaar zijn als partybus? Onze voertuigen zijn multifunctioneel en zijn hierdoor ook inzetbaar als:

Klik op één van de bovenstaande opties voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden..

Offerte aanvragen