Karaokebus

Een karaokebus beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een karaokefeestje op de weg. Er is een muziekcomputer aanwezig waarop uit het grootste aanbod karaokenummers gekozen kan worden. Verder zijn er diverse schermen in de bus aanwezig waarop de tekst van de gekozen nummers mee gelezen kan worden. Hiernaast zijn er draadloze microfoons in de bus aanwezig die aangesloten zijn op de professionele geluidsinstallie. Om het feest helemaal compleet te maken is er ook gezorgd voor feestverlichting, lasershows en een voorraad gekoelde drankjes. 

KaraokebusBus met Karaoke

Kies uit de twee bijzondere karoakebussen:

Bij partybus.nl is het mogelijk om te kiezen tussen twee karaokebussen. De ene karaokebus is is geschikt voor 50 personen en de andere is geschikt voor 35 personen en beschikt zelfs over vlammenwerpers op het dak. Al wanneer de bus voor komt rijden zal iedereen versteld staan, maar wanneer iedereen is ingestapt zal het feest echt kunnen gaan beginnen.

Diverse mogelijkheden met een karaokbus

Klanten kunnen ervoor kiezen om in een karaokebus naar hun bestemming, zoals een festival of concert, gebracht te worden, maar zij kunnen er ook voor kiezen om een rondrit te boeken. Een ritje in een karaokebus is namelijk al een feestje opzich. 

 

Keer terug naar kennisbank

Offerte aanvragen