Partybus Barendrecht

Ben jij op zoek naar uniek party vervoer voor bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsuitje, festival, personeelsfeest of een andere feestelijke gelegenheid? Dan ben je bij Partybus Barendrecht aan het juiste adres. Bij ons huur je de meeste extreme partybussen van Europa! Dit zijn niet zomaar oude omgebouwde stadsbussen, maar bijzondere jonge touringcars met bijzondere kenmerken. Onze bussen The Experience VIP Lounge & The Reference VIP Lounge zijn net echte discotheken op wielen! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan hieronder verder.

De unieke kenmerken van Partybus Barendrecht!

Met de bussen van Partybus Barendrecht kun je het meest ultieme feestje op wielen organiseren. Door onder andere de totale rondzit waarover onze bussen beschikken kan er een bijzondere sfeer gecreëerd worden, hiernaast kun je gebruik maken van de volgende diverse unieke eigenschappen:

 • Professionele geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten)
 • Rookmachines
 • Lasershow
 • Multicolor Ledverlichting
 • CO2 Rookjets 
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Mogelijkheid tot aansluiten DJ booth
 • Luxe keukenhoek
 • Karaokesysteem
 • Draadloze microfoons
 • En nog veel meer..

feestbus huren barendrecht

luxe feestbus barendrecht

De rit van je leven met Partybus Barendrecht!

Je kunt bij ons kiezen tussen een 35 persoons partybus en een 50 persoons partybus. Deze feestbussen zijn te huur door heel Nederland en België, het maakt dus niet uit of je wil opstappen in Barendrecht, Hollands Kroon, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Bosch, Breda, Amsterdam of Tilburg. Wij van Partybus Barendrecht zijn jou altijd graag van dienst om samen met jullie een ultiem feest op wielen te bouwen! Kies jij voor het huren van The Experience VIP Lounge of The Reference VIP Lounge? Met beide bussen ben je verzekerd van de rit van jullie leven!

Partybus huren in Barendrecht?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een partybus in Barendrecht of in één van de vele andere plaatsen binnen de Benelux? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij je graag naar het offerte formulier. Aan de hand van de gegevens die je hier invult kan een van onze medewerkers een offerte voor jou op maat maken. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Grenzeloze mogelijkheden met Partybus Barendrecht

De bussen van Partybus Barendrecht zijn niet alleen inzetbaar als partybus, maar ook als feestbus, karaokebus, cafébus, discobus, vipbus, promotiebus of vergaderbus! Zoals je ziet zijn de mogelijkheden van Partybus Barendrecht zeer uiteenlopend! Dus heb jij een bijzondere gelegenheid waarvoor je nog passend vervoer met unieke mogelijkheden zoekt? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen