Partybus Noordoostpolder

Eén van de meest bijzondere partybussen van Nederland kan je huren bij Partybus Noordoostpolder! Dus wil jij het ultieme feestje op wielen beleven? Dan ben je bij Partybus Noordoostpolder aan het juiste adres. Kies je voor het huren van een feestbus bij Partybus Noordoostpolder? Dan zijn jij en je gezelschap verzekerd van de rit van jullie leven! Wanneer de bus komt voorrijden zul je al versteld staan van de diverse mogelijkheden van Partybus Noordoostpolder. Lees hieronder meer over de unieke mogelijkheden van onze bussen en wie weet maak jij binnenkort wel een rit in een echte discotheek op wielen!

feestbus noordoostpolder

feestvervoer noordoostpolder

Partybus Noordoostpolder, de kenmerken..

Partybus Noordoostpolder heeft twee bijzondere discobussen voor je klaar staan. De eerste is The Experience VIP Lounge welke geschikt is voor groepen tot 35 personen, deze bus heeft zelfs vlammenwerpers op het dak! De andere is The Reference VIP Lounge en is geschikt voor groepen tot wel 50 personen! Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste kenmerken van deze luxe partybussen!

 • Totale rondzit
 • Professionele geluidsinstallatie, zowel aan de binnen als aan de buitenzijde
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets aan de buiten kant
 • Vlammenwerpers op het dak
 • Lasershow
 • Instelbare multicolor LED verlichting
 • Modern multimediasysteem met Spotify
 • Karaokecomputer
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine en koelingen gevuld met bier, wijn en fris
 • cateringmogelijkheden
 • En ga zo maar door..

Grenzeloze mogelijkheden met Partybus Noordoostpolder

De feestbussen van Partybus Noordoostpolder beschikken over unieke eigenschappen en een luxe uitstraling. Hierdoor zijn de bussen niet te vergelijken met andere partybussen welke verhuurd worden in Nederland. Onze bussen zijn uitermate geschikt voor diverse soorten evenementen, van bruiloften tot bedrijfsuitjes, alles is mogelijk! Veel van deze evenementen vinden natuurlijk plaats buiten de Noordoostpolder, daarom brengen wij jullie bijvoorbeeld graag naar Amsterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Utrecht of Den Haag! Hoeven jullie nergens heen, maar willen jullie gewoon eens een keer ervaren hoe het is om een ritje te maken in één van de meest extreme partybussen van Europa? Dan is het ook mogelijk om een rondrit door de omgeving te maken!

Partybus Noordoostpolder ook geschikt voor zakelijk vervoer!

Wist je dat Partybus Noordoostpolder niet alleen uitermate geschikt is voor feestvervoer? De verschillende feestelijke elementen zoals de lasershow en de rookmachines zitten professioneel weggewerkt in het interieur, waardoor als deze niet gebruikt worden de bussen een zakelijke uitstraling hebben. Hierdoor worden onze bussen doordeweeks vaak verhuurd voor zakelijk vervoer. Zo beschikken de bussen bijvoorbeeld ook over verschillende vergader- en presentatiemogelijkheden. Dus wilt u samen met uw collega's uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten? Ook dan bent u bij Partybus Noordoostpolder aan het juiste adres! Zijn jullie klaar met het werk? Met één druk op de knop is de bus weer om te toveren tot een echte partybus en kunt u de dag op een feestelijke manier afsluiten. Je kunt bij ons dus niet alleen een partybus huren, u kunt ook een vergaderbus huren met diverse mogelijkheden voor zakellijk vervoer.

Partybus huren in Noordoostpolder?

Ben jij overtuigd en wil je een partybus huren bij Partybus Noordoostpolder? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid, kun je het beste het offerte formulier invullen op de website. Voor overige vragen over bijvoorbeeld de diverse mogelijkheden van onze voertuigen kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen

Offerte aanvragen