Blog

Het leukste vervoer naar EK 2024 in Duitsland!

Het Europees Kampioenschap Voetbal is altijd een spektakel van formaat. In 2024 is het extra bijzonder, want dit keer vindt het evenement plaats in ons buurland, Duitsland. Dat betekent dat het voor ons Nederlanders makkelijker dan ooit is om het EK bij te wonen.
Lees verder..

Trouwen in stijl met een weddingbus

Jullie huwelijksdag is een van de meest bijzondere momenten in jullie leven, en wat is er nu origineler dan arriveren in stijl? Een weddingbus of partybus biedt niet alleen comfortabel vervoer, maar voegt ook nog meer feestvreugde toe aan jullie speciale dag.
Lees verder..

Een partybus kopen? Lees eerst deze tips!

Of je nu van plan bent om je eigen partybus verhuur bedrijf te starten, of gewoon op zoek bent naar een unieke aanvulling op je evenementen, hier zijn een aantal tips om je te helpen de juiste beslissingen te nemen.
Lees verder..

Festivals en bezoekers: Samen voor een groenere toekomst

Festivals zijn niet alleen een geweldige plek om te feesten, te dansen en te genieten van muziek, maar ze hebben ook de kracht om een belangrijke rol te spelen in het bevorderen van milieubewustzijn en duurzaamheid. 
Lees verder..

Vervoer naar The Streamers: Wat is de beste keuze voor jou?

Nu de spanning stijgt en de datums dichterbij komen, is het tijd om je reisplannen te overwegen en te ontdekken hoe je het beste naar het GelreDome kunt reizen om van dit onvergetelijke evenement te genieten.
Lees verder..

Do's and don't's bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een grote verantwoordelijkheid. Het is een kans om de bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten en een dag vol plezier en herinneringen te creëren.
Lees verder..

10 ideeën voor het leukste studentenfeest

Studentenfeesten zijn een belangrijk onderdeel van het studentenleven. Ze bieden een geweldige gelegenheid om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.
Lees verder..

Het ultieme feest op wielen: De leukste voordelen van het huren van een partybus

Een dagje uit met vrienden naar een concert of festival is altijd een feest op zich. Maar wat als ik je vertel dat je het feest naar een heel nieuw niveau kunt tillen?
Lees verder..

Ideale gelegenheden om een partybus te huren

Feestjes zijn altijd leuk, maar wat als je de feestervaring naar een hoger niveau kunt tillen? Dat is waar de partybus om de hoek komt kijken!
Lees verder..

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen