Blog

De voordelen van shortlease voor zzp'ers en freelancers

Als zzp'er of freelancer kan het lastig zijn om te kiezen tussen het kopen van een auto of het aangaan van een langlopend leasecontract. Gelukkig biedt shortlease een flexibele oplossing die perfect past bij de behoeften van zelfstandigen.
Lees verder..

De leukste ideeën voor een vrijgezellenfeest in Maastricht

Het is zover, jullie beste vriend of vriendin gaat trouwen! Een belangrijke mijlpaal die natuurlijk gevierd moet worden met een spetterend vrijgezellenfeest. En waar kun je dat beter organiseren dan in het bruisende Maastricht?
Lees verder..

10 tips voor het organiseren van een examenfeest

Een eindexamenfeest is niet alleen een afsluiting van een belangrijke fase, maar ook een kans om samen met vrienden deze prestatie te vieren. Hier zijn enkele tips om een onvergetelijk eindexamenfeest te organiseren, zonder dat het te duur of ingewikkeld wordt.
Lees verder..

Het leukste vervoer naar De Toppers in Concert 2024!

Dit jaar, op 24 en 25 mei, wordt de Johan Cruiff Arena omgetoverd tot een bruisende Club Tropicana. En laten we eerlijk zijn, jouw busreis naar dit evenement kan net zo memorabel zijn als het concert zelf.
Lees verder..

Partybus.nl - het leukste vervoer tijdens Carnaval!

Het is weer bijna zover, het feest der feesten staat voor de deur: carnaval! Natuurlijk wil je bij zoveel mogelijk activiteiten en evenementen die georganiseerd worden aanwezig zijn om overal de sfeer even te kunnen proeven, maar hoe doe je het dan met vervoer?
Lees verder..

Kanarie gele partybus

Ben je op zoek naar de aller vetste partybus dan ben je bij partybus.nl aan het juiste adres. Geen gele partybus en ook geen kanarie luxe partybus maar een echte VIP uitstraling.
Lees verder..

 

Vervoer als hoogtepunt van een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is de perfecte gelegenheid om uitbundig te vieren en om onvergetelijke herinneringen te creëren. Terwijl de planning begint, is het gemakkelijk om je te concentreren op standaard activiteiten, maar laten we het vervoer niet vergeten.
Lees verder..

Met een partybus naar Olympische Spelen 2024 in Parijs

Het is bijna zover! De Olympische Spelen van 2024 vinden plaats in het prachtige Parijs, en dit betekent dat sportliefhebbers uit Nederland en België een unieke kans hebben om dit geweldige evenement bij te wonen.
Lees verder..

Tips voor een onvergetelijke kerstborrel

Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekend dat de feestdagen er ook weer snel aan komen. Een van de beste manieren om in de kerstsfeer te komen, is het organiseren van een onvergetelijke kerstborrel voor vrienden, familie of collega's. 
Lees verder..

Het leukste vervoer naar EK 2024 in Duitsland!

Het Europees Kampioenschap Voetbal is altijd een spektakel van formaat. In 2024 is het extra bijzonder, want dit keer vindt het evenement plaats in ons buurland, Duitsland. Dat betekent dat het voor ons Nederlanders makkelijker dan ooit is om het EK bij te wonen.
Lees verder..

Trouwen in stijl met een weddingbus

Jullie huwelijksdag is een van de meest bijzondere momenten in jullie leven, en wat is er nu origineler dan arriveren in stijl? Een weddingbus of partybus biedt niet alleen comfortabel vervoer, maar voegt ook nog meer feestvreugde toe aan jullie speciale dag.
Lees verder..

Een partybus kopen? Lees eerst deze tips!

Of je nu van plan bent om je eigen partybus verhuur bedrijf te starten, of gewoon op zoek bent naar een unieke aanvulling op je evenementen, hier zijn een aantal tips om je te helpen de juiste beslissingen te nemen.
Lees verder..

Festivals en bezoekers: Samen voor een groenere toekomst

Festivals zijn niet alleen een geweldige plek om te feesten, te dansen en te genieten van muziek, maar ze hebben ook de kracht om een belangrijke rol te spelen in het bevorderen van milieubewustzijn en duurzaamheid. 
Lees verder..

Vervoer naar The Streamers: Wat is de beste keuze voor jou?

Nu de spanning stijgt en de datums dichterbij komen, is het tijd om je reisplannen te overwegen en te ontdekken hoe je het beste naar het GelreDome kunt reizen om van dit onvergetelijke evenement te genieten.
Lees verder..

Do's and don't's bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een grote verantwoordelijkheid. Het is een kans om de bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten en een dag vol plezier en herinneringen te creëren.
Lees verder..

10 ideeën voor het leukste studentenfeest

Studentenfeesten zijn een belangrijk onderdeel van het studentenleven. Ze bieden een geweldige gelegenheid om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.
Lees verder..

Het ultieme feest op wielen: De leukste voordelen van het huren van een partybus

Een dagje uit met vrienden naar een concert of festival is altijd een feest op zich. Maar wat als ik je vertel dat je het feest naar een heel nieuw niveau kunt tillen?
Lees verder..

Ideale gelegenheden om een partybus te huren

Feestjes zijn altijd leuk, maar wat als je de feestervaring naar een hoger niveau kunt tillen? Dat is waar de partybus om de hoek komt kijken!
Lees verder..

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen