Partybus Rotterdam

Wil jij een rit maken om nooit meer te vergeten met het leukste party vervoer van Zuid-Holland? Zoek dan niet verder, Partybus Rotterdam heeft namelijk de twee meest extreme discobussen van Europa voor je klaar staan. Deze bussen beschikken over unieke kenmerken welke bijdragen aan een ultiem feest op wielen. Alles is aan boord aanwezig voor een gezellig feestje. Voor iedere gelegenheid biedt Partybus Rotterdam vele mogelijkheden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hieronder verder..

Een feest vanaf het begin tot het eind met Partybus Rotterdam!

Ga jij met een grote groep vrienden naar bijvoorbeeld een concert in Amsterdam en ben je daarvoor nog op zoek naar uniek groepsvervoer? Wanneer je kiest voor Partybus Rotterdam zal het feest al beginnen wanneer de bus aankomt rijden en het feest gaat nog even door onderweg terug naar Rotterdam!

Laat ons voorafgaande aan de rit weten wat jullie favoriete feestmuziek is en wij zorgen er voor dat de chauffeur deze muziek luid aan zet wanneer hij voor komt rijden met de bus. In combinatie met de rookstoten uit de bus en eventueel de vlammen uit het dak (wanneer jullie kiezen voor The Experience VIP Lounge) zal dit een onvergetelijke indruk maken op al je vrienden! 

Ook wanneer jullie instappen zal iedereen versteld staan van de vele mogelijkheden die onze bussen bieden. Allereerst zal de unieke opstellingen van de stoelen van Partybus Rotterdam opvallen. Alle luxe lederen stoelen van onze bussen staan namelijk in een ronde waardoor er een intieme en gezellige sfeer gecreëerd kan worden in de feestbus. Verder kunnen jullie gebruik maken van de instelbare multicolor LED verlichting, professionele geluidsinstallatie, meerdere LCD schermen, lasershow, rookmachines, moderne muziekcomputer en ga zo maar door.. 

Eindeloze mogelijkheden met Partybus Rotterdam

Door de vele unieke en bijzondere eigenschappen van de bussen, welke volledig naar wens zijn in- en uit te schakelen, zijn deze inzetbaar bij diverse soorten events. Zo zijn de voertuigen van Partybus Rotterdam bijvoorbeeld regelmatig aanwezig bij vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften, festivals, concerten en jubilea. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Partybus Rotterdam!

Een partybus huren in Rotterdam?

Wil jij graag een partybus huren in Rotterdam en wil je daarom graag meer weten over de prijzen en beschikbaarheid van onze feestbus? Dan verwijzen wij je graag naar het online offerte formulier. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een offerte op maat maken. Voor overige vragen kan je natuurlijk ook atlijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen