Partybus Zwijndrecht

Wil jij een partybus huren in Zwijndrecht, voor bijvoorbeeld een bruiloft, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of festival? Dan ben je bij Partybus Zwijndrecht aan het juiste adres. Wij hebben de meest unieke feestbussen van Europa voor jou klaar staan! Dé rit van je leven beleef je met Partybus Zwijndrecht! Wil jij graag meer weten over de unieke mogelijkheden van Partybus Zwijndrecht? Lees dan hieronder verder.

feestbus huren zwijndrecht

discobus huren zwijndrecht

De unieke kenmerken van Partybus Zwijndrecht

Bij Partybus Zwijndrecht kan je kiezen uit twee bijzondere partybussen. De eerste partybus die je bij ons kunt huren is The Experience VIP Lounge, deze bus is geschikt voor groepen tot 35 personen en is de meest extreme van de twee, deze heeft bijvoorbeeld Vlammenwerpers op het dak! De andere feestbus die je bij ons kunt huren is geschikt voor groepen tot 50 personen, namelijk The Reference VIP Lounge. Ook deze bus beschikt over bijzondere kenmerken! Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste kenmerken van Partybus Zwijndrecht:

 • Professionele geluidsinstallatie zowel binnen als buiten
 • Pangolin lasershow
 • Meerdere LCD schermen
 • Multicolor LED verlichting
 • Luxe lederen stoelen in een totale rondzit
 • Rook machines
 • CO2 rookjets (tegen meerprijs)
 • Vlammenwerpers op het dak (The experience VIP Lounge)
 • Karaokesysteem
 • Draadloze microfoons
 • En nog veel meer..

Grenzeloze mogelijkheden met Partybus Zwijndrecht

Omdat het met Partybus Zwijndrecht mogelijk is om een ultiem feest op wielen te bouwen, zijn onze partybussen regelmatig te vinden bij diverse soorten gelegenheden. Dus wil jij bijvoorbeeld een feestvervoer huren voor een bedrijfsuitje, bruiloft, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, gala of De Vrienden van Amstel LIVE? Voor ieder soort event is het partyvervoer van Partybus Zwijndrecht de ultieme oplossing! Wil jij samen met je vrienden, familie of collega's een rit maken om nooit meer te vergeten? Dan staat één van onze bussen voor jou klaar! Wij brengen je graag naar bijvoorbeeld Breda, Rotterdam, Amsterdam, Bergen op Zoom, Den Bosch, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of Tilburg voor een festival of bedrijfsuitje. Blijf je liever in de buurt van Zwijndrecht? Dan is het ook mogelijk om een rondrit te maken door de omgeving!

Partybus huren in Zwijndrecht?

Wil jij een partybus huren in Zwijndrecht en deze inzetten als discobus, feestbus of karaokebus? voor meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid verwijzen wij je graag naar het online offerte formulier. Heb je nog andere vragen? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Aarzel niet, onze medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee over hoe jouw rit een rit wordt om nooit meer te vergeten!

Offerte aanvragen