De Aller Vetste Partybus huren!

Volg ons op > TikTok < voor de nieuwste video's! 

Partybus.nl voor het ultieme partyvervoer! Daarvoor ben jij partybus.nl aan het juiste adres! Ook al heb je geen bestemming en wil je alleen een rondrit met een knalfeest onderweg beleven, voor groepen tot 50 personen het is allemaal mogelijk! 

Ongetwijffeld de meest extreme partybussen van Europa huur je hier. Onze partybussen beschikken over de alle vetste earthshaking muziekinstallaties en een scala aan multimedia en entertainment. Ben jij benieuwd naar de bijzondere mogelijkheden van onze partybussen? Lees dan hieronder snel verder over het aller vetste feestvervoer ever met partybus.nl

Partybus huren, de unieke eigenschappen..

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn bij partybus.nl de meest extreme partybussen van Europa te huur. Wanneer je er voor kiest om een partybus te huren bij partybus.nl ben je verzekerd van een ultieme ervaring! Al onze partybussen beschikken namelijk over verschillende unieke kenmerken die bijdragen aan een ervaring om nooit meer te vergeten. Bouw een ultiem feest op wielen door gebruik te maken van de volgende unieke kenmerken van onze voertuigen:

 • Totale rondzit (uniek in de Europa!)
 • 10.000 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin lasershow
 • Multicolor LED verlichting
 • Karaoke installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (meerprijs)
 • Draadloos spraaksysteem
 • Gekoelde dranken (tegen betaling)
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Video projectie tunnel (The Experience VIP Lounge)
 • En nog veel meer...

Bovenstaande eigenschappen zijn slechts een kleine selectie van de eindeloze mogelijkheden welke partybus.nl te bieden heeft. Om tot deze selectie van aanpassingen te komen is er goed geluisterd naar de diverse wensen en behoeften van onze klanten. Al deze wensen hebben wij proberen toe te voegen aan onze feestbussen!

Partyvervoer te huur in heel Nederland én België!

Wil jij een partybus huren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, kinderfeest, bruiloft of kampioenschap? Partybus.nl is actief door heel Nederland én België! Geen afstand is ons te gek en daarom heb je ons misschien wel zien rijden in bijvoorbeeld Rotterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Amsterdam of Den Haag.

Meer weten over onze partybussen?

Kortom, bij Partybus.nl ben je verzekerd van een ultieme rit in de meest bizarre partybussen en exclusieve feestbussen van Europa. Neem gerust nog even een kijkje op onze website om meer te weten te komen over de mogelijkheden van die partybus.nl te bieden heeft. Heb je hierna nog vragen over de mogelijkheden van de partybussen of wil je weten hoe een partybus het beste kan ingezet worden tijdens jouw evenement? Twijfel niet en neem contact met ons op

Partybus huren?

Wil jij ook een ultiem feest op wielen beleven? Om meer informatie te ontvangen over de prijzen en beschikbaarheid van een partybus huren, raden wij je aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Binnen enkele werkdagen ontvang je een offerte op maat!

Onze voertuigen zijn niet alleen inzetbaar als partybus, ook voor diverse andere doeleinden worden onze voertuigen verhuurd. Zo zijn onze bussen bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Wilt u bijvoorbeeld in stijl van een luchthaven opgehaald worden? Ook dan zijn onze bussen een goede optie! Onze voertuigen kunnen zowel over een zakelijk als feestelijk karakter beschikken. Kortom, een partybus, feestbus, vergaderbus of vipbus huren. Alles is mogelijk bij partybus.nl!

Ben je met een kleiner gezelschap en is een Partybus huren te groot voor jullie, kijk dan op Limousine.nl voor de mooiste Limousines van Europa. Limousines van 4 tot 16 personen. Vervoer voor grotere gezelschappen vind je hier op partybus.nl.

Ben jij samen met je gezelschap op zoek naar de allervetste partybus van Nederland of misschien wel van de wereld? Zoek dan niet verder! Op deze website vind jij de meeste exclusieve partybussen van Europa! Wij verhuren twee jonge touringcars die volledig zijn omgebouwd tot de meest multimediale partybussen van Europa! The Experience VIP Lounge en The Reference VIP Lounge zijn feestbussen welke door diverse media zijn gekozen tot meest bizarre partybussen van de wereld. Wil jij weten waarom onze voertuigen de meest vette, bizarre en unieke partybussen van Nederland zijn? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een partybus huren voor jouw gelegenheid of event? Lees hieronder dan snel verder!

Partybus, kenmerkend door:

Om onze klanten een ervaring te kunnen bieden om nooit meer te vergeten hebben wij aan onze partybussen diverse unieke features toegevoegd. Hierdoor zullen jullie tijdens de rit niets te kort komen om een feestje te kunnen bouwen op wielen om nooit meer te vergeten. Hieronder vind je een overzicht van de belangerijkste kenmerken van de partybussen van Partybus.nl:

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie zowel binnen als buiten
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Vuurspuwers op het dak (The Experience)
 • Tientallen LCD videoschermen
 • Karaokemachine
 • meerdere DVD spelers
 • multicolour LED verlichting
 • Pangolin Lasershow
 • Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth
 • Wireless Internet Access Point (op aanvraag)
 • Professionele muziekcomputer
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • en nog veel meer

Een onvergetelijke ervaring

Een rit in een partybus kan een leuke en onvergetelijke ervaring zijn, afhankelijk van wat jullie gaan doen en waar jullie naartoe gaan. Hier is hoe zo'n rit eruit kan zien:

 1. Je stapt op de partybus met een groep vrienden of bekenden. Onze partybussen zijn speciaal ingericht met muziekinstallaties, neonverlichting en koelingen gevuld met de lekkerste drankjes.
 2. Terwijl je naar je bestemming rijdt, kun je genieten van de muziek en het gezelschap van je vrienden. Onderweg kunnen jullie dansen op de leukste muziek!
 3. Afhankelijk van de bestemming, kun je tussendoor stoppen om ergens een lekker hapje te gaan eten of een dansje te doen buiten de bus.
 4. Als jullie op jullie bestemming aankomen, stap je uit de bus en kun je verder feesten of naar huis gaan.

Een partybus huren? Een ultieme beleving!

Wij bieden onze klanten graag een beleving om nooit meer te vergeten, daarom doen wij er alles aan om de rit met onze partybus onvergetelijk te maken. Dit begint al wanneer de partybus voor komt rijden. Stel je voor...  Jullie staan met de hele groep te wachten op de partybus die jullie hebben gehuurd. Het is donker buiten, maar precies op tijd komt de partybus voorrijden. De feestbus stopt en dan opeens... Vlammen op het dak, harde muziek en rookstoten uit de CO2 rookjets! Iedereen zal versteld staan wanneer de bus aankomt en ook bij het instappen zal iedereen verbaasd zijn door de vele mogelijkheden. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Jullie kunnen het feest op wielen volledig naar wens indelen. Dus willen jullie bijvoorbeeld zelf de muziek verzorgendoor gebruik te maken van onze muziek computer (Spotify, DVD, CD, USB, MP3) of hebben jullie een DJ gevonden die tijdens de rit de muziek gaat verzorgen, of gaan jullie met zijn alleen karaoke zingen? Het kan allemaal! Hierdoor kunnen jullie zelf een feest creëren in de bus die bij jullie past!

"De Partybus huren op locatie!!"

De partybussen van Partybus.nl beschikken over diverse unieke eigenschappen welke volledig naar wens in en uit te schakelen zijn, hierdoor zijn onze voertuigen regelmatig te gast bij verschillende soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van events waarbij onze partybussen ingezet worden.

Eindeloze mogelijkheden met Partybus.nl

U kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen het voor u regelen. U kunt samen met een van onze medewerkers uw wensen doorspreken. Het regelen van een striptease act, de partybus bestickeren voor uw uitje of u onderweg laten genieten van een heuse barbecue? Wij doen er alles aan om aan uw wensen en behoeften tegemoet te komen.

Een ultieme ervaring met een partybus!

Onze enthousiaste en ervaren chauffeurs kunnen zorgen voor het op gang brengen van de ambiance door het draaien van verschillende genres muziek met daarbij behorende licht en lasershows. Deze shows duren ongeveer 30 minuten. Een greep uit de verschillende shows:

 • 70, 80 & 90's
 • Jungle
 • Onderwater wereld
 • Beach Skihut
 • House
 • Casino
 • Cirque de Soleil
 • en ga maar door

Naast het kiezen van de mogelijke thema's kan er in samenspraak met onze video designers een op maat gemaakte show in elkaar gezet worden met bijvoorbeeld foto's en videos van de bruid en bruidegom. Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Je kunt bij ons een partybus huren voor ritten binnen de gehele Benelux! Het maakt ons niet uit of jullie opgehaald willen worden in Amsterdam, Breda, Vlissingen, Maastricht, Brussel of Antwerpen. Wij staan altijd voor jullie klaar om de meest onvergetelijke rit te verzorgen. Onze chauffeurs doen er alles aan om samen met jullie een gezellig feestje te bouwen. Of jullie nou naar een concert, festival, voetbalwedstrijd of vrijgezellenfeest gaan, een rit in een van onze partybussen is een echte toevoeging aan het feest! Op de heenweg komen jullie alvast in de feeststemming en op de terugweg gaat het feest nog even door!

Partybus huren?

Er is een scala aan mogelijkheden voorhanden met onze bijzondere borrelbussen. Heeft u vragen met betrekking van de prijzen en beschikbaarheid van onze partybussen? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Na ontvangst van het offerteformulier zult u binnen korte tijd gecontacteerd worden en helpt een van onze medewerkers u om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

 

 

U kunt bij ons ook een luxe bus huren huren voor speciale gelegenheden. Interesse? Lees meer over een luxe touringcar huren voor een zakelijke of recreatieve reis..
Meer informatie over over partyvervoer? Neem dan een kijkje op onze blog!

 

Offerte aanvragen